Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Ocak 2022 14:57

Beşiktaş'a Süper Kupa finali öncesi şok! 5 futbolcu kadro dışı...

Turkcell Süper Kupa finalinde 5 Ocak Çarşamba akşamı Fraport TAV Antalyaspor'la karşılaşacak olan Beşiktaş'ta 5 futbolcu kadrodan çıkarıldı.

Beşiktaş'a Süper Kupa finali öncesi şok! 5 futbolcu kadro dışı...
Beşiktaş,Antalyaspor,Süper Kupa Finali,Turkcell Süper Kupa,Katar

Turkcell Süper Kupa finalinde 5 Ocak Çarşamba akşamı Katar'da Fraport TAV Antalyaspor'la karşılaşacak olan Beşiktaş'ta çok önemli bir gelişme yaşandı. Beşiktaş’ta 5 futbolcunun kadrodan çıkartıldığı açıklandı. 

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Futbol A Takımımızın Turkcell Süper Kupa finalinde Fraport TAV Antalyaspor ile 5 Ocak Çarşamba günü Katar’ın Doha kentinde bulunan Ahmed Bin Ali Stadyumu’nda oynayacağı maç öncesi yapılan değerlendirmelerde, üst solunum yolu enfeksiyonu bulguları gösteren futbolcularımız; Necip Uysal, Can Bozdoğan, Güven Yalçın, Salih Uçan ve Serdar Saatçı, kamp kadrosundan çıkarılmıştır" ifadelerine yer verildi.

KAMP KADROSU BELLİ OLDU

Beşiktaş, Antalyaspor maçı kamp kadrosunu açıkladı. Beşiktaş'ta koronavirüse yakalanan Oğuzhan Özyakup ise maç kadrosuna yer almıyor.

İşte siyah-beyazlı takımın maç kadrosu:

Beşiktaş'a Süper Kupa finali öncesi şok! 5 futbolcu kadro dışı...
 
BEŞİKTAŞ'IN 2020-21 SEZONU PERFORMANSI

Geçtiğimiz sezonu Teknik Direktör Sergen Yalçın'la tamamlayan siyah-beyazlı ekip, yeni sezonda da deneyimli teknik adamla yoluna devam etti. 2021-22 sezonu öncesinde başarılı teknik adamın da sözleşmesi uzatıldı. 9 Aralık 2021 tarihinde ise yollar ayrıldı.

Geçen sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda finale yükselen Kartal, bu turda Fraport TAV Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlı ekip, 2-0'lık skorla kupanın da sahibi oldu.

Avrupa defterini erken kapatan Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Yunan ekibi PAOK'a, UEFA Avrupa Ligi ön elemesinde ise Portekiz temsilcisi Rio Ave'ye elenerek sezon başında iki organizasyona da veda etti.
Averajla Süper Lig'de şampiyonluğu elde eden siyah-beyazlı ekip, İzmir'de elde ettiği kupa şampiyonluğuyla birlikte sezonu iki kupayla kapattı. Kartal, son olarak 2008-09 sezonunu çifte kupayla tamamlamıştı.

Yaz dönemini hareketli geçiren kulüpler arasında yer alan Beşiktaş, geçtiğimiz sezon kiralık olarak kadrosunda yer alan Rachid Ghezzal, Valentin Rosier ve Francisco Montero'nun bonservisini aldı. Kadroya Salih Uçan, Mehmet Topal, Kenan Karaman, Alex Teixeira, Mert Günok, Michy Batshuayi, Can Bozdoğan ve Miralem Pjanic yeni katılan isimler oldu.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş; Ajax, Borussia Dortmund ve Sporting Lizbon ile aynı grupta yer aldı. Grubunu puan alamadan son sırada tamamladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...