Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Ağustos 2021 00:30

Süper Lig ekiplerinden N'sakala için geçmiş olsun mesajları

Beşiktaş'ın Gaziantep FK ile oynadığı maçta fenalaşan Fabrice N'Sakala, hastaneye kaldırıldı. Bilincinin açık ve sağlık durumunun iyi olduğu açıklanan Fransız futbolcu için Süper Lig ekiplerinde 'geçmiş olsun' mesajları geldi.

Süper Lig ekiplerinden N'sakala için geçmiş olsun mesajları
Beşiktaş,Gaziantep FK,Fabrice N&tt2;Sakala,Galatasaray,Fenerbahçe,Türkiye Futbol Federasyonu,Süper Lig

Kalyon Stadı'nda oynanan karşılaşmanın 71. dakikasında topsuz alanda fenalaşan N'Sakala, kendini yavaşça yere bıraktı. Beşiktaş yedek kulübesinden çıkan Necip Uysal, takım arkadaşına ilk müdahaleyi yapmak istedi. Ardından sağlık görevlileri, N'Sakala'ya müdahalede bulundu.Daha sonra Fabrice N'Sakala, saha içine giren ambulansla hastaneye götürüldü.

TEDBİR AMAÇLI HASTANEYE SEVK EDİLDİ

Bu arada Beşiktaş Kulübünden yapılan açıklamada, N'Sakala'nın tedbir amacıyla hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Siyah-beyazlı kulübün açıklamasında, "Futbol Takımımızın Gaziantep ile oynadığı müsabakada yaşadığı rahatsızlık nedeniyle oyuna devam edemeyen Fabrice N'Sakala, bilinci açık bir şekilde tedbir amacıyla hastaneye sevk edilmiştir." ifadelerine yer verildi.

Süper Lig ekiplerinden N'sakala için geçmiş olsun mesajları

Gaziantep FK maçında yaşadığı rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırılan Beşiktaşlı futbolcu Fabrice Nsakala için Süper Lig ekipleri geçmiş olsun mesajı yayımladı.

GALATASARAY

Galatasaray'ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Geçmiş olsun N'Sakala. Gaziantep FK ile Beşiktaş JK arasında oynanan karşılaşma esnasında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Beşiktaş futbolcusu Nsakala'ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede kendisinden iyi haberler almayı diliyoruz" denildi.

FENERBAHÇE

Fenerbahçe'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Geçmiş olsun, dualarımız seninle Nsakala! Maç sırasında rahatsızlık yaşayarak hastaneye kaldırılan Nsakala'ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" denildi.

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU

Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinden yapılan paylaşımda, "Gaziantep FK maçında yaşadığı rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırılan Beşiktaşlı futbolcu Fabrice Nsakala ve Beşiktaş camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletir, acil şifalar dileriz. Nsakala'nın en kısa sürede sahalara dönmesini temenni ediyoruz" denildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...