Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 May 2016 00:28

Süper Lig yolunda müthiş maç

PTT 1. Lig playoff yarı final rövanş maçında Elazığspor'u 2-1 yenen Adana Demirspor finale yükseldi.

Süper Lig yolunda müthiş maç
adana demirspor,

PTT 1. Lig playoff yarı final rövanş maçında Adana Demirspor ile Vartaş Elazığspor karşı karşıya geldi. Adana 5 Ocak'ta oynanan mücadeleyi 2-1 ev sahibi Adana Demirspor kazandı.

Adana Demirspor'un ilk yarıdaki baskılı ve riskli oyununa karşın, mücadelede net pozisyon olmadı. İlk yarıda gole Elazığspor daha fazla yaklaştı fakat ilk 45'te gol sesi çıkmadı. Elazığspor, genç oyuncusu Berk Yıldız ile 47. dakikada öne geçti.

90+4'TE GELEN FİNAL

Adana Demirspor, 74. dakikada Abdülkadir Özgen ile eşitliği sağladı. Bu golün ardından tur için tekrar ümitlenen Adana Demirspor, tüm riskleri alarak yüklendi. 6 dakika gösterilen uzatma bölümünde baskısını iyice artıran Adana Demirspor, 90+4'te Barış'ın golüyle final biletini aldı.

İlk maçı kendi sahasında 3-2 kaybeden Adana Demirspor, bu sonucun ardından playoff finalinde Multigroup Alanyaspor ile eşleşti.

İLK FİNALİST ALANYASPOR OLMUŞTU

PTT 1. Lig play-off yarı final rövanş karşılaşmasında Multigroup Alanyaspor, sahasında Balıkesirspor'u 1-0 mağlup etti.

İlk maçta deplasmanda rakibiyle 0-0 berabere kalan Multigroup Alanyaspor, bu galibiyetle play-off finaline çıktı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...