Tgrt Haber
07 Mart 2015 18:20

Süper Lig'de bomba şike iddiası

Spor Toto Süper Lig'de Kayseri Erciyesspor ile Gençlerbirliği arasında oynanan maçın 90+1. dakikasında yaşanan bir pozisyon tepkilere neden oldu.

Süper Lig'de bomba şike iddiası
süper lig,şike,iddia

Spor Toto Süper Lig'de Kayseri Erciyesspor ile Gençlerbirliği arasında oynanan maçın 90+1. dakikasında yaşanan bir pozisyon tepkilere neden oldu. Gençlerbirliği'nin 4-1 üstünlüğü ile devam eden karşılaşmanın 90+1. dakikasında Serdar Güller'in frikikten attığı golle K.Erciyesspor skoru 4-2'ye getirdi ve maç da bu skorla sona erdi. Serdar Güller'in frikikten attığı golde Gençlerbirliği kalecisi Ramazan Köse'nin top ağlara giderken yaptığı hareket futbolseverlerin dikkatinden kaçmadı. Serdar'ın şutu fileler ile buluşmadan hemen önce elini havaya kaldıran ve daha sonra da indirdiği gözlenen Ramazan Köse'nin topu kurtacak pozisyonda olmasına rağmen gole engel olmadığı iddia edildi.  Ramazan Köse, Gençlerbirliği ile Beşiktaş arasında oynanan ve Beşiktaş'ın 3-0'lık üstünlüğü ile sona eren karşılaşmada da yediği hatalı golle dikkatleri üzerine çekmişti. Maçın hemen ardından Ramazan Köse ile Olcay Şahan arasında geçen diyologlar da basına sızmıştı.
 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...