Tgrt Haber
13 May 2021 07:21

Süper Lig'de düğüm çözülüyor

Süper Lig'de cumartesi gecesi süper bir final olacak. Aynı puana sahip Beşiktaş ile Galatasaray'ın şampiyonluk rekabetinde ipi göğüsleyecek takımı goller belirleyecek. Beşiktaş, Göztepe'ye misafir olacak. Galatasaray ise Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak. Beşiktaş'ın averajda önde olduğu yarışta şampiyonu çok gol atan belirleyecek.

Süper Lig'de düğüm çözülüyor
süper lig,,galatasaray,,beşiktaş,

Süper Lig'de kimin şampiyon olacağı son maçlara kaldı. Nefes kesen maçların oynanacağı cumartesi gecesi sonunda zaferi kazanan belli olacak. Beşiktaş ile Galatasaray arasındaki kritik yarışta şampiyonluğu atılacak gol sayısı belirleyecek. Hem de az değil çok atan! İki takım da cumartesi galip gelmek zorunda ve Kartal tek golle kazanırsa Aslan onu geçmek için üç fark yapmak zorunda.

AVERAJ ŞAMPİYONU MU?

Ve geldik finale. Süper Lig’de cumartesi gecesi süper bir final olacak. Aynı puana sahip Beşiktaş ile Galatasaray’ın şampiyonluk rekabetinde ipi göğüsleyecek takımı goller belirleyecek. Bir golün öneminin ne kadar değerli olduğunun şimdi daha iyi anlaşıldığı ligimizde belki de şampiyon averajla yani bir golle netlik kazanacak. Detaylandırırsak; Göztepe’ye misafir olacak Beşiktaş, Malatya ile karşılaşacak G.Saray’dan artı iki averaj daha üstün.

BİR İHTİMAL DAHA VAR

Eğer Kartal, İzmir’de tek farkla galip gelirse Aslan’ın şampiyon olabilmesi için üç farklı kazanmaya ihtiyacı var. Olası averaj eşitliğinde ise daha çok gol atan takıma bakılacağı için bu konuda Beşiktaş önde. Beşiktaş’ın beraberliği ve mağlubiyeti hâlinde ise Galatasaray’ın kazanması yeterli olacak. Bir diğer ihtimal ise iki takım yenilir ve 79 puanlı Fenerbahçe, Kayseri’de galip gelirse bu defa şampiyonluğa sarı lacivertliler ulaşmış olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...