Tgrt Haber
28 Ocak 2014 09:26

Süper Lig'de görünüm

2013-2014 sezonunun 2. yarısının ilk hafta maçları sonunda Fenerbahçe liderliğini sürdürdü.

Süper Lig'de görünüm
spor toto, süper lig, maçların sonuçları, oynan maçlar, 2. yarı, ilk hafta maçları,

Spor Toto Süper Lig 2013-2014 sezonunun 2. yarısının ilk hafta maçları sonunda Fenerbahçe liderliğini sürdürdü. Sarı lacivertliler, sahasında konuk ettiği Torku Konyaspor'u 2-1 yenerek, takipçisi Galatasaray ile arasındaki puan farkını 10'a çıkardı. Karşılaşmanın 21. dakikasında Djalma'nın golüne engel olamayan sarı lacivertli ekip, 44. dakikada Alves ile beraberliği yakaladı ve ilk yarı 1-1 sona erdi. Fenerbahçe, Alves'ten sonra diğer stoperi Egemen'in attığı golle maçtan 3 puanla ayrıldı.
Galatasaray, deplasmanda Gaziantepspor ile 0-0 berabere kaldı. Sergen Yalçın'ın teknik direktörlük görevine gelmesinin ardından başarılı sonuçlar alan Gaziantepspor, sarı kırmızılı ekibe de yenilmedi. Galatasaray ise puan kaybetmeye devam etti ve liderle arasındaki farka 2 puan daha ekledi. Haftanın en önemli maçında, Beşiktaş, deplasmanda Trabzonspor ile karşılaştı. Trabzonspor'un Emre Güral'ın 14. dakikadaki golüyle ilk yarısını 1-0 önde tamamladığı karşılaşmada siyah beyazlılar, 85. dakikada Almeida ile skoru eşitledi. Bu sonucun ardından Trabzonspor ve Beşiktaş, sezonun 2. yarısının açılış maçında Kasımpaşa'nın, Kardemir Karabük ile berabere kalarak puan kaybetmesini değerlendiremedi. Gençlerbirliği, sahasında Çaykur Rizespor'u 3-1'le geçti. İlk yarısı 0-0 sona eren karşılaşmada başkent ekibine galibiyeti getiren golleri Stancu, Jimmy ve Kulusic attı. Bursaspor, yeni transfer Fernandao'nun iyi oyunuyla Eskişehirspor'u 3-1 mağlup etti. Yeşil beyazlılar, Fernandao (2) ve Sestak'ın golleriyle sahadan üç puanla ayrıldı. Sivasspor, sahasında Kayserispor'u 3-0, Sanica Boru Elazığspor da Akhisar Belediye'yi 2-1 mağlup etti. Kayseri Erciyesspor ise sahasında Medical Park Antalyaspor'a 3-1 yenildi. Spor Toto Süper Lig'de 2013-2014 sezonunun 2. yarısının ilk haftasında 23 gol kaydedildi. 5 karşılaşmayı ev sahibi, 1 maçı deplasman takımları kazanırken, 3 maç berabere sonuçlandı. Gol krallığı yarışında Sivassporlu Aatif 12 golle ilk sırada yer alırken, Beşiktaşlı Almeida'nın 11, Galatasaraylı Burak Yılmaz'ın ise 10 golü var. Bu futbolcuları, dokuzar golle Kasımpaşalı Scarione ve Fenerbahçe'den Moussa Sow ile sekizer golü bulunan Akhisar Belediye'den Niasse ve Fenerbahçeli Emenike takip ediyor.
Ligin 18. haftasında alınan sonuçlar ve puan durumu ve 19. hafta programı şöyle:  
Kasımpaşa-Kardemir Karabükspor: 0-0
Gençlerbirliği-Çaykur Rizespor: 3-1
Bursaspor-Eskişehirspor: 3-1
Trabzonspor-Beşiktaş: 1-1
Sivasspor-Kayserispor: 3-0
Elazığspor-Akhisar Belediye: 2-1
Kayseri Erciyesspor-Medical Park Antalyaspor: 1-3
Gaziantepspor-Galatasaray: 0-0
Fenerbahçe-Torku Konyaspor:2-1

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...