Tgrt Haber
27 May 2022 12:47 - Güncelleme : 27 May 2022 13:04

Süper Lig'de istifa depremi: Fatih Karagümrük'te teknik direktör Volkan Demirel ile yollar ayrıldı

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Volkan Demirel, kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımla görevinden ayrıldığını açıkladı. Demirel, Başkan Süleyman Hurma'nın isteği üzerine istifa ettiğini ifade etti.

Editör: Berna Akkaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Süper Lig'de istifa depremi: Fatih Karagümrük'te teknik direktör Volkan Demirel ile yollar ayrıldı
volkan demirel,teknik direktör,istifa

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Volkan Demirel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla kulübü ile olan yolculuğunun Başkan Süleyman Hurma'nın isteği doğrultusunda son bulduğunu açıkladı. Genç teknik adam konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Volkan Demirel'in veda paylaşımı:

"Fatih Karagümrük Kulubü ile olan yolculuğumuz bugün itibari ile Başkan Süleyman Hurma'ın isteği doğrultusunda tamamlandı. Futbolcu arkadaslarıma, başarımız için emek veren herkese ve onlar için mücadele etmekten büyük gurur duyduğum taraftara sonsuz teşekkür ediyorum."

22 MAÇTA 10 GALİBİYET 7 MAĞLUBİYET

Süper Lig'in 2021-2022 sezonunun 17. haftasında Francesco Farioli'nin yerine kırmızı-siyahlıların başına geçen Demirel, takımının başında toplam 25 müsabakaya çıktı. Fatih Karagümrük ile 22 Süper Lig maçına çıkan Volkan Demirel 10 galibiyet, 5 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı. Ayrıca 3 Türkiye Kupası maçında Fatih Karagümrük'ün başında yer alan Demirel, 2 galibiyet alırken 1 kez de mağlup oldu.

https://twitter.com/1VolkanDEMIREL/status/1530118426576015362

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ahmet29 Mayıs 2022 21:47

Volkan konak kim.

Sonraki Haber Yükleniyor...