Tgrt Haber
16 Şubat 2015 20:39

Süper Lig'de üzücü sakatlık, Kolu kırıldı!

Gençlerbirliği'nin golcü oyuncusu Bogdan Stancu, Eskişehirspor mücadelesinde üzücü bir sakatlık yaşadı.

Süper Lig'de üzücü sakatlık, Kolu kırıldı!
Gençlerbirliği Eskişehirspor maçı, Bogdan Stancu kolu kırıldı

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Gençlerbirliği ile Eskişehirspor'un karşı karşıya geldiği mücadelede flaş bir sakatlık yaşandı.

G.Birliği'nin golcü oyuncusu Bogdan Stancu, mücadelenin 70. dakikasında yerde kaldı ve yapılan tedavinin ardından oyuna devam edemedi. Mücadelede bir de gol atan Stancu'nun yerine Berat oyuna dahil oldu.

GENÇLERBİRLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA GELDİ!

Gençlerbirliği kulübünden yapılan açıklamada, Apar topar ambulansa alınan ve hastaneye kaldırılan Stancu'nun el bileğinin 7-8 cm yukarısında kırık meydana geldiği bildirilirken, Rumen futbolcunun ameliyat olup olmayacağının yapılacak tetkiklerin ardından belli olacağı ifade edildi.

Kulüp ayrıca twitter hesabından Stancu'ya geçmiş olsun dileğinde bulunarak, "Stancu'ya geçirdiği sakatlık nedeniyle geçmiş olsun diyor, en kısa sürede takımdaki yerini almasını umut ediyoruz" ifadesini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...