Tgrt Haber
18 Şubat 2015 14:11

Süper Lig'in yıldızı aylık 10 bin TL'ye oynuyor

Transferi için 10 milyon Euro bonservis bedeli istenen Bursasporlu Ozan Tufan, takımın en düşük maaş alan futbolcusu olmayı sürdürüyor...

Süper Lig'in yıldızı aylık 10 bin TL'ye oynuyor
lig,

Kulüp başkanı Recep Bölükbaşı, aylık 10 bin TL ücrete oynayan yıldız isim için Trabzonspor’un yaptığı 8 milyon Euro ve 3 futbolcu teklifini reddetmişti. Devre arası transfer döneminin gözde isimlerinden genç oyuncu Ozan Tufan’ın, bonservis bedelinin 10 milyon Euro olarak belirlenmesine rağmen aldığı ücrette iyileştirme yapılmadığı ortaya çıktı. 19 yaşındaki yıldız isim halen aylık 10 bin TL'ye oynuyor.

Bursaspor’da gösterdiği performansla A Milli Takım’a kadar yükselen genç oyuncu Ozan Tufan, bu yıl mayıs ayında sona erecek olan sözleşmesini 2018 yılına kadar uzatmış ve yıllık 100 bin TL peşinat, 10 bin TL aylık ve 10 bin TL maç başı ücrete imza atmıştı. Ara transfer döneminde Fenerbahçe ve Trabzonspor’un resmi teklifte bulunduğu yetenekli oyuncu için yeşil-beyazlı kulübün başkanı Recep Bölükbaşı, bonservis bedeli olarak 10 milyon Euro istediklerini açıklamıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...