Tgrt Haber
26 Ekim 2014 11:41

Sürpriz karar! Abdurrahim Albayrak vazgeçti

Galatasaray'da yeniden görev yapacak ve Florya'nın mesaisi adına çalışacak olan Abdurrahim Albayrak, mazbata töreni öncesinde Florya'ya gitmeyecek.

Sürpriz karar! Abdurrahim Albayrak vazgeçti
abdurrahim albayrak,florya,galatasaray,

Olağanüstü Seçimli Genel Kurulda 1777 oy alan Prof.Dr.Duygun Yarsuvat, Galatasaray Kulübünün 35.başkanı olarak göreve gelmişti. Yarsuvat'ın ekibinin önemli ismi Abdurrahim Albayrak ise hiç vakit kaybetmeden Galatasaray Futbol takımının başarısı adına harekete geçme kararı aldı. Futbolcuların yanında olup 1.5 yıldır Florya'da yalnız olan takıma hemen destek olma kararı alan Abdurrahim Albayrak, dün “ Ünal Aysal başkanımdan özel izin alıp Florya'ya gidebilirim” demişti.  
TELEFON İLE MOTİVASYON
Galatasaray'da yeniden görev yapacak ve Florya'nın mesaisi adına çalışacak olan Abdurrahim Albayrak, mazbata töreni öncesinde Florya'ya gitmeyecek. Ancak G.Saray'da futbolcuların 'ağabey' olarak görüp çok sevdiği idareci Abdurrahim Albayrak'ın sürekli olarak oyuncularla telefon ile görüşerek İstanbul Başakşehir maçı öncesinde futbolcuları ile konuşmalar yapıp gelecek adına motive ediyor.
BAŞAKŞEHİR MAÇINDA STATTA OLACAK
Mazbata töreni öncesinde bugün Florya'ya gitmeyen yeni idareci Abdurrahim Albayrak, G.Saray'ın akşam İstanbul Başakşehir deplasmanında oynayacağı maça gelerek statta futbolcularına destek verecek. Hürriyet

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...