Tgrt Haber
19 Mart 2015 15:41

Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'ye ret

Kurul, sarı-lacivertli kulübün tribün kapatma cezasına yaptığı itirazı reddetti

Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'ye ret
Fenerbahçe Kulübü,Fenerbahçe Kulübü ceza, Türkiye Futbol Federasyonu,Tahkim Kurulu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) Fenerbahçe Kulübü'ne verdiği tribün kapatma ve 200 bin lira para cezasına sarı-lacivertli kulübün yaptığı itirazı reddederek, cezayı oybirliğiyle onadı.

TFF'den yapılan açıklamaya göre, kurul, Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan derbi maçında taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle PFDK tarafından verilen tribün kapatma ve 200 bin lira para cezasını oybirliğiyle onama kararı aldı.

Bu kararının ardından Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında 22 Mart Pazar günü oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş karşılaşmasında okul açık ve Migros tribünlerine taraftar alınmayacak.

Kurul, ayrıca PFDK tarafından Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyessporlu futbolcu John Boye'ye verilen 3 resmi müsabakadan men cezasının henüz infaz edilmeyen bir maçlık bölümünü 1 yıl süreyle erteledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...