Tgrt Haber
23 Nisan 2016 00:23

Tahkim Kurulu'ndan Galatasaray'a ret

Tahkim Kurulu, Galatasaray Kulübü'nün Ryan Donk'un 2 maçlık cezası için yaptığı itirazı ve erteleme talebini reddetti.

Tahkim Kurulu'ndan Galatasaray'a ret
tahkim, galatasaray,

Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Galatasaray Kulübü'nün Ryan Donk'un 2 maçlık cezası için yaptığı itirazı ve erteleme talebini reddederek, cezayı onadı.
Kulunun kararla ilgili açıklaması şöyle;

"Galatasaray A.Ş.'nin, futbolcusu Ryan Henk Donk ile ilgili PFDK'nın 21.04.2016 tarihli ve E.2015-2016/961, K.2015-2016/1140 sayılı kararına itirazı incelendi. İtirazın süresinde olduğu, gerekli harcın yatırıldığı görüldü. Yapılan müzakere neticesinde;
- PFDK'ca Galatasaray A.Ş.'nin, futbolcusu Ryan Henk Donk'un rakip takım sporcusuna yönelik ciddi faulü nedeniyle FDT'nin 43. maddesi uyarınca 2 resmi müsabakadan men cezası verilmesinde sübut, hukuki nitelik ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından itirazın reddine, cezanın onanmasına oybirliği ile;
- Kurulumuzun yaptırımın ertelenmesine ilişkin kararlarında ve FDT'nin 102. maddesinde belirtilen şartları taşımadığı anlaşıldığından Galatasaray A.Ş.'nin, futbolcusu Ryan Henk Donk'un "yaptırımın ertelenmesi" talebinin reddine oybirliği ile (K.2016/175); karar verilmiştir."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...