Tgrt Haber
12 Eylül 2014 19:27

Tahkim'den G.Saray'a kötü haber

Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Felipe Melo'ya verilen 2 maçlık men cezasına yapılan itirazı reddederek, cezayı onadı.

Tahkim'den G.Saray'a kötü haber
tahkim, galatasaray, tff,

 Tahkim Kurulu'nun bugün yaptığı toplantıda aldığı karar şöyle: "Galatasaray A.Ş.'nin, futbolcusu Felipe Melo De Carvalho ile ilgili PFDK'nın 11.09.2014 tarih ve E.2014-2015/39, K.2014-2015/59 sayılı kararına itirazı incelendi. İtirazın süresinde olduğu, gerekli harcın yatırıldığı görüldü. Tüm dosya kapsamında yapılan müzakere neticesinde; PFDK'ca futbolcu Felipe Melo De Carvalho'ya kulüp yöneticisine yönelik hakareti nedeniyle FDT'nin 41/1-a. ve 35/4 maddeleri uyarınca 2 resmi müsabakadan men cezası ve 13.000.-TL para cezası olarak tayininde sübut, hukuki nitelik ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, yapılan itirazın reddine, cezanın onanmasına oybirliği ile, -Kurulumuzun, yaptırımın ertelenmesine ilişkin kararlarında ve FDT'nin 102. maddesinde belirtilen şartları taşımadığı anlaşıldığından futbolcu Felipe Melo De Carvalho ile ilgili yaptırımın ertelenmesi talebinin reddine oybirliği ile karar verildi."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...