Tgrt Haber
24 Şubat 2015 05:15

Takım arkadaşları Melo'yu yalnız bırakmadı

Belinden ameliyat olan Galatasaray'ın başarılı oyuncusu Melo'yu hocası ve takım arkadaşları yalnız bırakmadı

Takım arkadaşları Melo'yu yalnız bırakmadı
Melo ameliyat, galatasaray, hamzaoğlu

Galatasaraylı futbolcu Felipe Melo, bel fıtığı operasyonu geçirdi. Kulübün sağlık sponsoru Liv Hospital'de Brezilyalı futbolcuyu ameliyat eden Prof. Dr. Hakan Oruçkaptan, Melo'nun 4-6 hafta sonra fizyoterapiye başlayabileceğini bildirdi. Oruçkaptan, "Melo'yu 4-6 hafta aralığında bir sürenin sonrasında fizyoterapistlere teslim ederiz. Her şey yolunda görünüyor. Aktif olarak sahalara dönmesi daha da uzun sürecek" dedi. Bu da Melo'nun en az 2 ay sahalardan uzak kalması anlamına geliyor.
Takım arkadaşları Melo'yu yalnız bırakmadı

Ameliyat olan Melo'yu hastanede ilk ziyaret edenler Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, takım kaptanı Selçuk İnan ve takım arkadaşı Olcan Adın oldu. Melo'ya geçmiş olsun dileklerini ileten sarı-kırmızılılar Brezilyalıya moral kaynağı oldular. Melo'yu diğer takım arkadaşları da telefonla arayarak kendisini bir an önce sağlıklı bir şekilde aralarında görmek istediklerini belirttiler.
Takım arkadaşları Melo'yu yalnız bırakmadı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...