Tgrt Haber
14 Mart 2018 00:12

Talisca'nın transferi için Benfica ile el sıkıştı

Beşiktaş'taki performansıyla Brezilya Milli Takımı'na kadar yükselen Anderson Talisca'nın transferiyle ilgili olarak menajeri Carlos Leite'nin Benfica Kulübü ile uzun süredir görüşmelerde bulunduğu belirtildi. Oyuncunun Portekiz kulübüyle sözleşmesinin uzatılmasında etkili olan Leite'nin oyuncunun satışı üzerinden Benfica'dan komisyon alacağı iddia edildi. Edilen bilgilere göre Talisca'nın Avrupa piyasasındaki en ciddi taliplisi ise Fransız ekibi Monaco.

Talisca'nın transferi için Benfica ile el sıkıştı
talisca,

Önceki günlerde yaptığı açıklamada UEFA'dan ceza almamak için Benfica ile sözleşmesini uzatmak zorunda kaldığını açıklayan Talisca'nın sezon sonunda hangi takımın formasını giyeceği merak konusu.

Brezilyalı yıldızın transferiyle ilgili edilen bilgilere göre bir çok menajerin devrede olduğu ifade edilirken oyuncunun haklarını elinde bulunduran Carlos Leite ilgili flaş iddialar ortaya atıldı. Buna göre Leite, Benfica kulübüyle oyuncunun sözleşmesinin uzatılması sebebiyle komisyon anlaşması yaptı. Talisca'nın kontratının 1 sene kalması sebebiyle oyuncuyu satarken eli güçsüz kalacak olan Portekiz ekibi, bu yöntemle oyuncunun bonservisinden daha çok gelir elde edecek. Leite de satıştan pay alacak.

Tüm bu gelişmelerin yanı sıra Talisca'nın transferiyle ilgilenen en ciddi Avrupa kulübünün Monaco olduğu ifade edildi. Fransız ekibinin sezon sonundan önemli bir takviye operasyonu yapacağı ve bu amaçla 2 senedir takip ettiği Talisca'yı kadosuna katabileceği belirtiliyor.

Beşiktaş Kulübü ise Talisca'yı Mayıs sonuna kadar alma hakkına sahip. Siyah beyazlılar bu döneme kadar 21 milyon euroyu Portekiz ekibinin hesabına yatırması durumunda oyuncunun bonservisine sahip olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...