Tgrt Haber
27 Temmuz 2014 14:30

Tanju Çolak'tan Acun Ilıcalı'ya eleştiri

Tanju Çolak, Başakşehir Fatih Terim Stadı'nın açılışında yapılan özel maça davet edilmemesiyle ilgili Acun Ilıcalı'yı 'ayrımcılık' yapmakla suçladı

Tanju Çolak'tan Acun Ilıcalı'ya eleştiri
tanju çolak,acun ılıcalı,eleştiri,başakşehir,fat,h terim stadı,açılış,

Açıklamalarına Acun Ilıcalı'yı eleştirerek başlayan Tanju Çolak, özel maçta Türk futboluna emek verenlerin olması gerektiğini söyledi. Organizasyona katılmamasının nedeni hakkında soruları yanıtlayan Tanju Çolak, “Bunu Acun Ilıcalı'ya sormak lazım. Organizasyonu o yapmış. Kardeşim sen sadece playstation oynuyorsun ve futboldan bu kadar anlıyorsun. Bence senin bildiğin işleri yapman lazım sevgili Acun. Maçta özellikle Fenerbahçeli olan futbolcular vardı. Acun Ilıcalı ayrımcılık yapmıştır. Ayrıştırmıştır. Şimdi nerede Rıza, Metin Tekin, Feyyaz, Arif, Hami, Ünal Karaman? Sen kafana göre takım kurup kendi şirketindekileri orada oynatıyorsun ama Türkiye'de milli formayı giymiş futbolcuları çağırmıyorsun. Biz orada olmayı hak etmedik mi? Buradan futbolculara ve Futbolcular Derneği'ne sesleniyorum; bu işleri bunlara bırakmayın ve bırakmayacağız da. Çok özel bir maçta senin çalışanlarının olmaması lazım. Orada Türk futboluna emek veren isimlerin olması lazım. Seni Türk halkına havale ediyorum” diye konuştu.
“BAŞBAKAN'LA GURUR DUYUYORUM”
Başbakan Erdoğan'la gurur duyduğunu ve stada Fatih Terim isminin verilmesinin büyük bir jest olduğunu söyleyen Tanju Çolak, “Sayın Başbakanımızı tebrik ediyorum. Onunla gurur duyuyorum. Bu, çok anlamlı bir jest. Türkiye'de ve dünyada ölenlerin arkasından isim konulur. Yaşayan bir efsanedir bana göre Fatih Terim, Türk futbolu için bir imparatordur. Saygı duyduğum bir kişiliktir. Başbakanımız kalitesini ve Türk futboluna verdiği değerleri ortaya koyuyor. Yakıştı, teşekkürler Sayın Başbakanım ve hayırlı olsun Fatih Terim'e. Ben bu yaşıma kadar özgürce düşündüm ve kararlarımı kendim verdim. Nasıl Galatasaray'ı tutuyorsam Türkiye'de de AK Parti gerçeğini kabul ediyorum. Başbakanımızın liderliği Türk futboluna bakışı ve icraatları ile her şey ortada. 2002'den bu yana Türkiye'ye Recep Tayyip Erdoğan damgasını vurmuştur” şeklinde konuştu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...