Tgrt Haber
27 Ağustos 2017 08:48

Tarihi maçın kazananı belli oldu

10. raundda rakibini teknik nakavtla mağlup eden Floyd Mayweather ringden galip ayrıldı.

Tarihi maçın kazananı belli oldu
boks,,Floyd Mayweather ,,Conor McGregor,

Merakla beklenen Floyd Mayweather - Conor McGregor boks maçı sona erdi! Floyd Mayweather, Conor McGregor'ı 10. raundda teknik nakavtla mağlup etti. Türkiye saati ile 07.15'te başlayan maçtan toplamda 600 milyon dolar (2,1 milyar lira) gelir bekleniyor.

Dünya boks tarihinin önde gelen isimleri arasında yer alan Floyd Mayweather ve Conor McGregor karşı karşıya geldi.

Büyük merakla beklenen boks karşılaşması Las Vegas'ta gerçekleşti.

TSİ Sabaha karşı 06.00'da başlaması beklenen karşılaşma, yayın sisteminde yaşanan aksaklık nedeniyle gecikmeli (07.15'te) başladı.

Floyd Mayweather, Conor McGregor'ı 10. rauntta teknik nakavtla mağlup etti.

Boks maçında dünya şampiyonluğu unvanı olmasa da Dünya Boks Konseyi'nin dev maça hazırladığı kemer dikkatleri üzerine çekiyor. 'Money Belt' (para kemeri) adı verilen kemerin üzerinde 3 bin 360 elmas, 600 safir, 300 zümrüt ve 1.5 kilogram 24 ayar altın bulunuyor.

TV yayın hakları, reklamlar, sponsorluk hakları ve bilet satışlarıyla birlikte gecede 600 milyon Dolar (466 milyon Sterlin) gelir bekleniyor. Gecede Mayweather'ın yaklaşık 300 milyon Dolar, McGregor'un ise 100 milyon Dolar kazanması bekleniyor.

Dev organizasyon bu rakamlarla birlikte 2015 yılında 'yüzyılın maçı' olarak adlandırılan Mayweather - Pacquiao maçını geride bıraktı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...