Tgrt Haber
04 Kasım 2021 14:52

TBF'nin yeni başkanı belli oldu

Son dakika haberi: Türkiye Basketbol Federasyonu'nun yeni başkanını seçtiği genel kurulda Hidayet Türkoğlu yeniden başkan seçildi.

TBF'nin yeni başkanı belli oldu
tbf,hidayet türkoğlu,basketbol

Türkiye Basketbol Federasyonu'nun genel kurulu başkanlık seçimi sonuçlandı. Ankara'da gerçekleştirilen genel kurulda Hidayet Türkoğlu, Harun Erdenay ve Erman Kunter başkanlık için mücadele eden isimler arasındaydı.

HİDAYET TÜRKOĞLU YENİDEN SEÇİLDİ

Türkiye Basketbol Federasyonu Olağan Genel Kurulu'nda 171 oyun 108'inin oyunu alan Hidayet Türkoğlu, başkanlık seçimini kazandı. Harun Erdenay 42 oy alırken Erman Kunter ise 21 oy aldı.

TBF'nin yeni başkanı belli oldu

Seçimi kazanmasının ardından Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu şöyle konuştu;

"Bu süreçte iyi yaptığımız şeyler oldu, yapamadıklarımız oldu. Tüm ekibimle birlikte daha iyi çalışacağımıza dair söz veriyorum. İnşallah Türk basketbolunu en güzel yerlere getiririz.

Ben kariyerimde iyi bir takım oyuncusu oldum. Buna devam edeceğim. Oy veren vermeyen herkesin elini sıkmak için sizleri ziyaret edeceğim. Gösterdiğiniz teveccüh için herkese teşekkür ederim."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...