Tgrt Haber
21 Haziran 2014 17:53

Tecrübeli hoca Galatasaray'a mesaj verdi

Galatasaray'ın gündemindeki teknik direktör adaylarından ünlü İspanyol teknik adam Juande Ramos, "Türkiye benim için iyi bir seçenek" dedi.

Tecrübeli hoca Galatasaray'a mesaj verdi
galatasaray, ramos, türkiye,

Galatasaray'ın gündemindeki tecrübeli teknik direktör Juande Ramos çarpıcı açıklamalarda bulundu. Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Ramos, "Takım ismi vermem ama, Türkiye benim için bir seçenek. Ukrayna'da Dinopro'yla olan sözleşmem bitti. Serbest bir teknik direktör olarak Türkiye'den de, İngiltere'den de gelebilecek teklifleri profesyonel bir bakış açısıyla değerlendireceğim" dedi.
TÜRKİYE'DEN DE İNGİLTERE'DEN DE GELEBİLECEK TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRECEĞİM
Ramos, "Galatasaray sizin için bir seçenek midir?" sorusuna ise "Takım ismi veremem. Ben profesyonelim. Önümdeki seçenekleri değerlendiririm. Transfer olasılığından bağımsız söylüyorum. Türkiye ve İstanbul güzel bir şehir. Ailem İstanbul'u seviyor. Biz sık sık İstanbul'a geliyoruz. Fakat tüm bunlar bir transfer için yeterli değil. Şu anda tatildeyim. Tekrarlıyorum, yorum yapamam; söyleyebileceğim tek şey profesyonelce teklifleri değerlendirebileceğimdir" diye konuştu.
PEK ÇOK KUPA KAZANDI
Son olarak Ukrayna'da Dinopro takımını çalıştıran Ramos, burada elde ettiği şampiyonluğun yanı sıra geride kalan sezonda Lecuscu'nun takımı Shaktar Donetsk'i iki maçta da yenmeyi başardı. Sevilla'yla iki defa arka arkaya Avrupa Ligi'ni kazandı. 2006 ve 2007'de) İspanya Kral Kupası ve İspanya Süper Kupası'nı kazandı. Primer Lig'de Chelsea'ye karşı kupa Totthenam'ı çalıştırdığı dönemde kupa kazandı. Rus Premier Ligi'nde CSKA Moskova'ya çalıştırdı. Ünlü teknik adam, 2008-09 sezonunda Real Madrid'in teknik direktörlüğünü yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...