Tgrt Haber
28 Eylül 2015 23:11

Tek golle avladılar

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Kayserispor evinde Medipol Başakşehir'i konuk etti.

Tek golle avladılar
tek gol, av,

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Kayserispor evinde Medipol Başakşehir'e 1-0 mağlup oldu.

13. dakikada Visca'nın, rakiplerinden sıyrılarak girdiği ceza sahasında yaptığı vuruşta, top az farkla auta çıktı.

31. dakikada sağ sanattan Cenk Şahin'in ortasına penaltı noktası civarında Mahmut Tekdemir'in kafa vuruşunda, top yandan auta gitti.

37. dakikada sağ kanattan Cenk Ahmet Alkılıç'ın ortasında, Yalçın Ayhan'ın kafa vuruşunda, meşin yuvarlak kalenin üstünden dışarı çıktı.

41. dakikada hızlı gelişen Kayserispor atağında ceza sahası içinde topla buluşan Ömer Bayram, meşin yuvarlağı altı pas içindeki Derley'e aktardı. Bu oyuncunun vuruşunda defansa çarpan top kornere çıktı.

45. dakikada Biseswar'ın kullandığı serbest atışta ceza sahası içinde Derley'in kafa vuruşunda, top üstten auta gitti.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi.

Mücadelenin 2. yarısında da dengeli bir futbol vardı. Maçın 59. dakikasında Medipol Başakşehir'li defans oyuncusu Yalçın Ayhan kornerden gelen topu düzgün bir vuruşla filelere gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Geride kalan dakikalarda Başakşehir skoru korumak, Kayserispor ise beraberliği yakalamak için önemli sonuç sarfetti. 90 dakika sonunda sonuç değişmedi ve sahadan Medipol Başakşehir takımı 3 puanla ayrıldı.

Bu sonuçla Kayserispor üst üste 3. mağlubiyetini aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...