Tgrt Haber
20 Kasım 2015 16:16 - Güncelleme : 03 Şubat 2022 19:32

Tekerlekli Sandalye Tenis Şampiyonası'nda ödüller sahiplerini buldu

BEDENSEL Engelliler Spor Federasyonu'nun düzenlediği Tekerlekli Sandalye Tenis Türkiye Şampiyonası'nde dereceye girenlere ödülleri törenle verildi.

Tekerlekli Sandalye Tenis Şampiyonası'nda ödüller sahiplerini buldu
bedelli,tekerlekli sandalye,


Mersin Tenis Kulübü kortlarında 3 gün süren kıyasıya mücadelenin ardından finale adını yazdıran tenisçiler, kum kortta birincilik için ter döktü. 17 ilden 33 sporcunun 4 kategoride yarıştığı şampiyonada, Junior kategorisinde Oğuzhan Güneş birinci olurken, Ayşegül Zarasız ikinciliği elde etti. Büyükler kadın kategorisinde birincilik kürsüsüne Büşra Ün, erkeklerde ise Muharrem Çakmak birinci oldu. Çift Kadınlar karşılaşmalarında Nursen Şen ile Büşra Ün, cift erkeklerde ise Muharrem Çakmak ile Tuğran Akalın birincilik kürsüsüne çıktı..

Ödül töreninde, dereceye giren tenisçiler kupa ve madalyalarına kavuştu. Törende konuşan Tenis Kulübü Başkanı Birol Gelbul, başarılı bir organizasyon yaşandığını ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti. Törenin sonunda toplu fotoğraf çekildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...