Tgrt Haber
11 Ocak 2022 17:16

Teknik Direktör İrfan Buz, TGRT Haber'de Ahmet Çalık'ı anlattı: Çok güzel bir insandı

Konyaspor forması giyen başarılı futbolcu Ahmet Çalık, bugün Ankara'da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Elim kaza spor camiasında büyük üzüntüye yol açtı. Gençlerbirliği altyapısından yetişen Çalık’ı takıma alan Süper Lig’teki ilk teknik direktörü olan İrfan Buz, TGRT Haber'de yayınlanan Hakan Dede ile Spor Bülteni'nde Ahmet Çalık’ı anlattı

Teknik Direktör İrfan Buz, TGRT Haber'de Ahmet Çalık'ı anlattı: Çok güzel bir insandı
Ahmet Çalık,Teknik Direktör,Kaza

Süper Lig ekiplerinden Konyaspor'da forma giyen 27 yaşındaki milli futbolcu Ahmet Çalık, Ankara'da geçirdiği trafik kazası sonucu hayata gözlerini yumdu. Acı haber spor camiasında büyük üzüntüye yol açtı. Gençlerbirliği altyapısından yetişen Çalık’ı takıma alan Süper Lig’teki ilk teknik direktörü olan İrfan Buz, TGRT Haber'de yayınlanan Hakan Dede ile Spor Bülteni'nde Ahmet Çalık’ı anlattı

"ACI HABERİ ALINCA ŞOK OLDUM"

Çok genç bir insanın kaybedildiğini belirten Buz, “Allah’tan rahmet diliyoruz mekanı cennet olsun. Bunlar acı kayıplar, bunlar önemli kayıplar” dedi.  Ahmet Çalık’ın acı haberini alınca şok olduğunu belirten Buz, Gerçekten çok üzüldüm çünkü Ahmet ile hala görüşüyorduk. Gerçekten yetenekli biriydi ama her şeyden önce yürekli oynayan birisiydi" dedi.

“İDMANA GELEN ÇOCUKLARLA YAKINDAN İLGİLENİRDİ. ÇOK GÜZEL BİR İNSANDI”

Gençlerbirliği antrenmanlarını izlemeye gelen çocuklarla Çalık’ın çok yakından ilgilendiğini belirten Buz, “İdman bittiğinde gelen genç çocukları gördüğü zaman yakından ilgilenirdi. Çok güzel bir insandı yüreği çok temiz genç kardeşimizdi. Forması için her şeyini veren bir Ahmet Çalık vardı” ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...