Tgrt Haber
21 May 2016 18:29

Tekvandoda altın madalyayı kaptık

Avrupa Tekvando Şampiyonası'nda kadınlar 62 kilo finalinde Fransız Magda Wiet Henin'i yenen milli sporcu İrem Yaman, altın madalya kazandı.

Tekvandoda altın madalyayı kaptık
tekvando, altın madalya,

22. Avrupa Büyükler Tekvando Şampiyonası'nın üçüncü gününde sabah seansındaki maçlarını kazanarak finale yüksel İrem Yaman, Fransız rakibi Wiet Henin Magda'yı da 5-0 yenerek altın madalyanın sahibi oldu.

İsviçre'nin Montrö kentinde yapılan Servet Tazegül'ün kazandığı Avrupa şampiyonluğu ve dün gelen iki bronz madalyanın ardından bugün 3 Türk sporcu daha bu başarıyı elde etmek için finale kalmıştı.

Akşam seansında yapılan final maçlarında Bayanlar 62 kiloda mücadele eden dünya şampiyonu İrem Yaman, Fransız rakibi Wiet Henin Magda ile karşılaştı. İlk iki raundda iki sporcu da birbirlerine üstünlük sağlayamadı ve puansız 3. raunda çıktılar.

Üçüncü raundda dünya şampiyonu milli sporcumuz İrem Yaman, Fransız rakibi Wiet Henin Magda karşısında üstün bir maç çıkardı ve peş peşe aldığı sayılarla maçı 5-0 kazanarak Avrupa şampiyonu oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...