Tgrt Haber
12 Şubat 2014 17:43

Tepkilerden bunaldı Twitter'ı kapattı

Manchester United'ın orta saha oyuncusu Cleverley, Kırmızı Şeytanlar'ın bu sezon yaşadığı kötü gidişin ardından taraftar tepkilerinden bunaldı.

Tepkilerden bunaldı Twitter'ı kapattı
Cleverley, Twitter, kapattı, Manchester United

Sezona sürpriz bir şekilde Moyes ile başlayan Manchester United henüz yolun yarısına gelindiğinde Premier Lig'e havlu attı. Bazı maçlarda puan almakta hatta gol atmakta bile zorlanan ManU, eleştiri oklarının da hedefi oldu. Moyes'in geleceği tartışılırken Ferguson'un yeniden takımın başına geçeceği konuşulmaya başlandı. Manchester United futbolcuları ise bu kötü gidişten nasibini aldı. Sezon sonunda birçok oyuncusu Dünya Kupası'nda forma giyecek olan Manchester United'ın futbolcuları adeta sus pus oldu. Hatta şehirde sokağa çıkmadığı söylenen futbolcular, sosyal medyaya bile bakamaz hale geldi. Öyle ki Manchester United'ın genç orta saha oyuncusu Tom Cleverley, Twitter ehsabını kapatmak zorunda kaldı. Genç oyucuya gelen tepkiler, tehditler ve küfürler bu kararı almasını sağladı. 24 yaşındaki futbolcu, Twitter'dan ayrıldı ve 3 puanlarda olduğu gibi soyal medyaya da veda etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...