Tgrt Haber
20 May 2014 21:38

Terim açıkladı, Volkan neden kadroda yok

Türkiye Futbol Genel Direktörü Fatih Terim, Kosova ile oynayacağımız hazırlık karşılaşmasının öncesinde konuştu.

Terim açıkladı, Volkan neden kadroda yok
fatih terim, volkan demirel, milli takım, futbol haberleri, demirel, kosova, başbakan, MİLLİ TAKIM haberleri, MİLLİ TAKIM,

İşte Terim'in açıklamalaarı; "Kosova'da olmaktan çok mutluyuz çünkü sanki bir Türk şehrine veya ikinci memleketimize gelmniş gibiyiz. Yarın da iki kardeş ülke güzel bir maç oynayacağız. Sonuç çok önemli değil. Sadece biz Türk Milli Takımı olarak, Türk insanı olarak Kosovalıların yanında olduğumuzu ifade eden bir mesaj olacak. Kazanmak kaybetmek önemli değil. Tarihten gelen önemli kardeşliğin son noktası budur. Zaten hep böyleydi şimdi resmi olarak böyle. Biz olaya böyle bakıyoruz." "Oynanan turnuva ne olursa olsun Türkiye hep turnuvada oynamak için mücadele eder. Bu gruplarda da Fransa'da düzenlenecek şampiyonada olmak için mücadele edeceğiz. Gideceğimize de inanıyorum. Basınımız halkımız futbolcu arkadaşlarımız güzel bir birlik sağladık. Ülkenin milli takımı herkesin benimsediği bir takım olmalıdır. Bunu yapmaya başladık. Kapasitemiz Fransa'da oynamak için yeterli. Fransa'da olacağımıza inanıyorum."
"BAŞBAKAN DA KOSOVA DEDİ''
"Kosova'yla oynama sebeplerimizden en önemlisi kardeş bir ülkenin bize teklif getirmesi, yardım istemesi oldu. Biz de fazla düşünmedik. Programımızda yoktu ancak Kosova'yla başlama kararını aldık. Başbakandan bana kadar herkes bu şekilde olması gerektiğini söyledi." "Bu coğrafyada da kötü olaylar oluyor. Doğa felaketleri oluyor. Bunlara da baş sağlığı diliyorum. Böyle felaketlerin dini dili ırkı olmaz. Başına felaketelr gelmiş herkese geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum."
"100 MİLLİ MAÇ KOLAY DEĞİL"
"100 milli maça takımın başında çıkmak kolay değil. Allah bize nasip etti. Bunun gururunu yaşıyorum. 100 buraya denk geldi ama gönük isterki sonraki mücadelede milli marşlarımızı gururla okuyarak maça başlamak isterdik. Kosova'da bu onura erişmek benim için çok güzel oldu." "Kosova'da faaliyet gösteren Galatasaray Futbol Okulu benim döneminde açıldı. Bizim projelerimizdendi bu futbol okulları, dünyanın her tarafında var."
VOLKAN DEMİREL NEDEN KADRODA DEĞİL?
"Aşağı yukarı 8-10 oyuncumuzun sıkıntısı var. Örneğin Volkan Demirel, bana şampiyonluktan sonra geldi. Oturduk konuştuk. İhtiyacı vardı, izin verdim ona.
''ARDA'YI TEBRİK EDİYORUM''
Arda'nın finale yetişmesi için uğraşılıyor. Madrid'den Washington'a gelecekti ama durumunu takip etmek lazım. İnşallah oynar finalde. Arda'yı tebrik ediyorum ayrıca. Önemli bir iş başardı. Daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Beni yanıltmadığı için mutluyum."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...