Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Şubat 2014 07:16

Terim, Galatasaray'ın Chelsea karşısındaki şansını değerlendirdi

Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Galatasaray'ın Chelsea karşısındaki şansını değerlendirdi.

Terim, Galatasaray'ın Chelsea karşısındaki şansını değerlendirdi
fatih terim,galatasaray'ın sansı,galatasaray-chelsea maçı,

Geçen sezon Galatasaray'a 2. turda Schalke zaferi yaşatan ve çeyrek finalde de Real Madrid'i elinden kaçıran Sarı-Kırmızılı takımın eski teknik direktörü Fatih Terim'den mesaj var. Euro 2016 kuralarını değerlendiren Terim, yarın oynanacak G.Saray-Chelsea maçı için de önemli bir açıklamada bulundu ve başarı diledi. 
İşte Terim'in mesajı:
ASLAN'IN REFLEKSİ HEP VARDIR
G.Saray’ın Avrupa’daki refleks
i çok açık. Geçmişte yaptık, geçen sene yaptık. Şimdi niye yapmayalım. Aynı durumda Schalke çıkmıştı, geçmişti takımımız. Daha önce defalarca G.Saray’ın Avrupa kupalarındaki başarı refleksi çok açık.
BEN YAPTIM MANCİNİ DE YAPAR
İnanıyorum ben G.Saray’a. Chelsea muhakkak ki hiç itirazım yok hocasıyla hem kadrosuyla önemli bir takım. Ama ikili eşleşmelerde geçen sene Real Madrid’i de hatırlamamızda yarar var. Zaten ne demek istediğim çok açık. O yüzden güveniyorum G.Saray’a ve kalbim onlarla. İnşallah o ve Trabzonspor tur atlarlar hepimizi de mutlu ederler.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...