Tgrt Haber
21 Haziran 2014 17:58

Terim'in gözdesine Fenerbahçe'den teklif

Diego bombasının ardından yabancı transferini kapatan Fenerbahçe, genç ve yerli isimler üzerinde durmaya devam ediyor.

Terim'in gözdesine Fenerbahçe'den teklif
diego, fenerbahçe, terim,

Listesine birçok oyuncuyu alan Sarı-Lacivertliler'in son gözdesi Ozan Tufan... Fenerbahçe, Bursaspor'da forma giyen 19 yaşındaki oyuncu için temaslara başladı. Beklerde ve ön liberoda görev yapan genç yıldızı renklerine bağlamayı hedefleyen yönetim, bu transferde izleyeceği yol haritasını da belirledi. Yeşil-Beyazlılar'ın gündeminde olan Holmen ve Baroni'yi genç Ozan'a karşılık takas olarak kullanmayı planlayan Fenerbahçe, kısa süre içinde transferi noktalamayı planlıyor. Geçtiğimiz sezon Bursaspor formasıyla 8 lig maçında oynayan ve 1 asist yapan Ozan, Fatih Terim tarafından A Milli Takım'ın ABD kampına da götürüldü.
Liste kabarık!
Geçtiğimiz sezon ligin en yaşlı takımı olan Fenerbahçe, Ozan'ın dışında kadrosuna katmayı istediği isimler için de çalışmalarını gerçekleştiriyor. Sarı-Lacivertliler, Yanal'ın listesindeki Eskişehirsporlu Tarık Çamdal ile Aytaç Kara, Kayserisporlu Okay Yokuşlu ve Sefa Yılmaz, Antalyasporlu Emrah Başsan'ın transferiyle ilgili görüşmelere devam ediyor.,

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...