Tgrt Haber
09 May 2022 14:43 - Güncelleme : 09 May 2022 14:55

TFF'den Derbinin Hakemi Arda Kardeşler’e 'Kripto Para' Soruşturması

TFF, Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin hakemi Arda Kardeşler'e soruşturma başlattığını duyurdu.

TFF'den Derbinin Hakemi Arda Kardeşler’e 'Kripto Para' Soruşturması

Pazar günü oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe maçında skandal olay yaşandı. Maçın hakemi Arda Kardeşler, MHK’nin bilgi ve onayı olmadan kripto para ile kura atışı yaptı.

Arda Kardeşler’in derbideki davranışına TFF’den açıklama geldi. Resmi internet sitesinden açıklamada bulunan Futbol Federasyonu, Arda Kardeşler’e soruşturma başlatıldığını duyurdu.

ARDA KARDEŞLER’E SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), hakem Arda Kardeşler'in Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde kripto para ile kura atışı yapmasıyla ilgili harekete geçti. MHK ve TFF’nin onayı olmadan yapılan davranışa karşılık şu açıklamalara yer verildi:

TFF'den Derbinin Hakemi Arda Kardeşler’e 'Kripto Para' Soruşturması

"Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 36. haftasında oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe müsabakasının hakemi Arda Kardeşler'in para atışını TFF ve MHK’nin bilgisi ve onayı olmayan bir şekilde gerçekleştirdiği kamuoyuna yansımıştır. Şiddetle karşı olduğumuz söz konusu olayla ilgili Federasyonumuz tarafından soruşturma açılmıştır. Kamuoyunun bilgilerine saygıyla sunarız" denildi.

NE OLMUŞTU?

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde kura atışı yapan Arda Kardeşler, bir Bitcoin şirketinin logosunun da gözüktüğü kripto parayı kullandı. Top-kale seçimi için yapılan kuradaki kripto paraya TFF’den ve MHK’den bir onay gelmemişti. TFF’nin konuyla ilgili olarak Kardeşler için nasıl bir karar vereceği de epey merak konusu.

Kaynak: TFF
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...