Tgrt Haber
10 Temmuz 2020 14:56

TFF, Fenerbahçe - Sivasspor maçının hakemini değiştirdi

TFF, Fenerbahçe - Sivasspor maçının hakemi Abdulkadir Bitigen'in yerine Ali Palabıyık'ı görevlendirdi. Bitigen'in korona virüs testinin pozitif çıktığı öğrenildi.

TFF, Fenerbahçe - Sivasspor maçının hakemini değiştirdi
TFF,Fenerbahçe Sivasspor,Abdulkadir Bitigen,Ali Palabıyık

Süper Lig'in başarılı hakemlerinden Abdulkadir Bitigen'in korona virüs testinin pozitif çıktığı öğrenildi. Bu hafta oynanacak olan Fenerbahçe -Sivasspor maçını yönetecek olan ancak yaşanan bu olay sonrasında yerine Ali Palabıyık atanan Bitigen, karantina altına alındı.

TFF de resmi sitesinden konuya ilişkin, "Üst Klasman hakemlerimizden birinin 09.07.2020 Perşembe günü yapılan rutin Covid-19 PCR testi sonucu pozitif çıkmıştır. Hakemimiz herhangi bir semptom göstermemesine rağmen talimatlar gereği tedbir amaçlı karantinaya alınarak tedavisine başlanmıştır. 14 gün boyunca izolasyon süreci devam edecek olan hakemimizin yapılacak tüm tetkik ve testleri yakından takip edilecektir" açıklamasını yaptı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...