Tgrt Haber
15 Aralık 2020 10:12

TFF, Karagümrük'ün ismini yanlış yazdı!

TFF, disiplin sevklerinde Fatih Karagümrük'ün ismini yanlış yazdı. TFF'nin resmi sitesinde kulüp kayıtlarında Fatih Karagümrük A.Ş. olan kulübün adı, disiplin sevklerinde 'Fatih Karagümrükspor A.Ş.' olarak yazıldı. Kırmızı-siyahlı taraftarlardan tepki geldi.

TFF, Karagümrük'ün ismini yanlış yazdı!
Fatih Karagümrük,,TFF

Türkiye Futbol Federasyonu, Disiplin kuruluna yapılan sevkleri açıklarken, Fatih Karagümrük'ün ismini yanlış yazdı.

TFF'nin resmi internet sitesinde kulüp ismi Fatih Karagümrük A.Ş. olarak belirtilirken, daha önceki yapılan sevklerde kulübün adı 'Fatih Karagümrük' olarak yazılırken, bu kez 'Fatih Karagümrükspor' olarak yazıldı. Kırmızı-siyahlı ekibin ismi disiplin sevklerinde tam 5 kez bu şekilde geçerken, taraftarlar da yetkililere tepki gösterdi.

Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş örnekleri vererek tepkilerini gösteren kırmızı-siyahlılar, bu takımların isimlerinde 'Spor' olmamasına dikkat çekerek, 'Fatih Karagümrükspor' yazılmasını eleştirdi.

TFF, Karagümrük'ün ismini yanlış yazdı!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...