Tgrt Haber
11 Ocak 2022 16:38

Son dakika! TFF duyurdu: İşte Süper Lig kulüplerinin harcama limitleri

Son dakika haberi: Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig kulüplerinin harcama limitlerini açıkladı. Buna göre 4 büyüklerde, Beşiktaş için takım harcama limiti 441.838.946 TL, Galatasaray için 529.655.675 TL, Fenerbahçe için 534.220.142 TL, Trabzonspor için ise 309.648.760 TL olarak belirlendi.

Son dakika! TFF duyurdu: İşte Süper Lig kulüplerinin harcama limitleri
tff,süper lig,harcama,limit,bütçe

Son dakika haberi: Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig kulüplerinin harcama limitlerini açıkladı. TFF'ye bağlı Kulüp Lisans Kurulu, 2021-2022 sezonu Süper Lig takım harcama limitlerini ikinci transfer ve tescil dönemi ile ilgili olarak belirledi. 

TFF'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kulüp Lisans Kurulu, 2021-2022 Sezonu Süper Lig Takım Harcama Limitlerini ikinci transfer ve tescil dönemi ile ilgili olarak belirledi. Süper Lig Kulüplerinin ikinci transfer ve tescil dönemi ile ilgili olarak, Kulüp Lisans ve Finansal Fair Play Talimatı'nın 89. Maddesi kapsamında Ek XII/G fıkrasınca belirlenen Takım Harcama Limitleri aşağıda yer almaktadır:"

Son dakika! TFF duyurdu: İşte Süper Lig kulüplerinin harcama limitleri

"Kulüp Lisans ve Finansal Fair Play Talimatının EK XII F Maddesinde belirtildiği üzere,

T sezonunda Süper Lig'de yer almamış kulüplerin profesyonel futbol takımı harcama limitleri T sezonunu Süper Lig'i 7-15 sıralarında tamamlamış kulüpler için T+1 sezonu için onaylanan Takım Harcama Limitlerinin (harcama tutarı en yüksek ve en düşük takım dahil edilmeyerek) ortalaması alınacaktır.

Kulüp Lisans ve Finansal Fair Play Talimatının EK XII G Maddesinde belirtildiği üzere,

Kulüpler için belirlenen takım harcama limitleri belirtilen gerekçelerle ve usullerle, 15 Aralık tarihine kadar yapılacak başvurular ve her iki transfer ve tescil döneminin son günü en geç saat 18:00'e kadar yapılacak başvurular üzerine Kulüp Lisans Kurulu tarafından artırılabilir."

Sıralama, 2020-2021 Sezonu Süper Lig sezon sonu puan durumuna göre düzenlenmiştir.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...