Tgrt Haber
23 Mart 2015 16:29

TFF'den Aydınus açıklaması

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin ardından hakem Fırat Aydınus'un hiçbir yere açıklama yapmadığını duyurdu.

TFF'den Aydınus açıklaması
Fırat Aydınus, TFF

TFF'nin internet sitesinden yapılan açıklamada, "Spor Toto Süper Lig'de dün oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş müsabakası sonrasında, maçı yöneten Üst Klasman Hakemimiz Fırat Aydınus hakkında görsel ve yazılı basında bazı iddialar yer almıştır. Hakemimiz, UEFA ve TFF talimatları çerçevesince müsabaka bitiminde herhangi bir açıklama yapmamıştır. Bunun yanı sıra kendisinin herhangi bir sosyal medya hesabı bulunmamaktadır" denildi.
Derbide Fenerbahçeli futbolcu Emmanuel Emenike formasını çıkararak hakemden izin almadan oyun alanını terk etmiş ve bu hareketi nedeniyle kartla cezalandırılması gerektiği tartışmaları yaşanmıştı. Hakem Aydınus'un maçın ardından, "Emenike'nin saha dışına çıktığını görmedim" dediği iddia edilmişti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...