Tgrt Haber
01 Nisan 2015 17:35

THY Euroleague Top 16 E Grubu’nda El Clasico heyecanı

THY Euroleague Top 16 E Grubu’nda Barcelona, ezeli rakibi Real Madrid'i ağırlayacak. Real Madrid, deplasmanda kazanması halinde grup birinciliğini garantileyecek. Katalan ekibi ise rakibi karşısında son 2 maçtaki ağır yenilgilerin rövanşını almak istiyor.

THY Euroleague Top 16 E Grubu’nda El Clasico heyecanı
THY Euroleague Top 16, El Clasico,

Barcelona ile Real madrid, Top 16 E Grubu’nda ilk 2 sırayı; dolayısıyla playofflarda ev sahibi avantajını garantilemiş durumda. 2 takımı Barcelona'da karşı karşıya getirecek maç, sadece ezeli rekabetin doğası gereği değil; grup birincisinin belirlenmesi açısından da önem taşıyor. Real Madrid kazanması halinde, birinciliği garantileyecek. Barcelona kazanırsa, gruptan ilk sırada çıkacak takımı son hafta maçları belirleyecek.
Son 2 El Clasico, Real Madrid'in ezici üstünlüğü altında geçti. Eflatun-beyazlılar, geçen sezon dörtlü finalde ezeli rakibi karşısında 100-62 ile tarihinin en farklı galibiyetini elde etti. Bu sezon Top 16 E Grubu’nda Madrid'de oynanan maç da, Real'in 97-73 üstünlüğü ile son buldu. Bu aynı zamanda, Real Madrid'in Euroleague tarihinde, Barcelona karşısında aldığı en farklı 2. galibiyetti. Ancak Barcelona, o ağır yenilgiden bu yana maç kaybetmedi ve grup liderliği yarışına ortak oldu. Yani Real Madrid karşısında bu kez çok daha formda bir takım bulacak. Bakalım Barcelona, üst üste 2 ağır yenilginin ardından, ezeli rakibinden rövanşı alabilecek mi?
Kaynak: ntvspor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...