Tgrt Haber
28 Nisan 2016 10:28

TKBL Play-Off Grubu final maçları Adana’da oynanacak

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) Play-Off Grubu final karşılaşmaları, 29 Nisan 1 Mayıs tarihleri arasında Adana’da gerçekleştirilecek.

TKBL Play-Off Grubu final maçları Adana’da oynanacak
adana, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi

Menderes Spor Salonu’nda oynanacak final müsabakalarına, Osmaniye Gençlikspor, Ankara Ormanspor, Mersin Basketbol ile Edremit Belediyesi Gürespor kulüpleri katılacak. 29 Nisan Cuma günü saat 16:00’da Osmaniye Gençlik -OGM Orman Gençlik, saat 18:15’te de Edremit Belediyesi Gürespor - Mersin Basketbol karşılaşmaları oynanacak.
30 Nisan Cumartesi günü ise saat 16:00’da OGM Orman Gençlik - Edremit Belediyesi Gürespor ve saat 18:15’te de Mersin Basketbol-Osmaniye Gençlik maçları oynanacak. Final Grubu’nun son gününde saat 16:00’da Mersin Basketbol - OGM Orman Gençlik ve 18:15’te de Osmaniye Gençlik - Edremit Belediyesi Gürespor karşı karşıya gelecek.
Final Grubu’nda ilk iki sırayı alacak takımlar, 2016-2017 sezonunda Bilyoner.com KBL’de mücadele etme hakkını elde edecek.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...