Tgrt Haber
03 Ağustos 2021 11:25 - Güncelleme : 03 Şubat 2022 14:47

Tokyo 2020 Türkiye Güney Kore maçı ne zaman? Türkiye Güney Kore voleybol çeyrek final maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Tokyo 2020 Yaz Olimpiyatları tüm hızıyla devam ediyor. Tokyo 2020 Türkiye karşılaşmaları büyük bir ilgiyle takip edilirken gündeme ‘’Tokyo 2020 Türkiye Güney Kore maçı ne zaman? Türkiye Güney Kore maçı hangi kanalda yayınlanacak? Tokyo 2020 Türkiye voleybol çeyrek final maçı ne zaman yapılacak?’’ soruları geldi.

Tokyo 2020 Türkiye Güney Kore maçı ne zaman? Türkiye Güney Kore voleybol çeyrek final maçı hangi kanalda yayınlanacak?
tokyo 2020,,tokyo 2020 olimpiyatları,,türkiye güney kore maçı,,tokyo 2020 çeyrek final,,türkiye voleybol maçı,

A Milli Kadın Voleybol Takımı Tokyo 2020 Olimpiyatlarında çeyrek finale yükselmeyi başardı. Tokyo 2020 Voleybol B grubundan 3.olarak çıkan Filenin Sultanları çeyrek finalde güçlerini gösterecek. Tüm Türkiye’nin ilgiyle takip ettiği A Milli Kadın Voleybol Takımı voleybol maçı hakkında bilmeniz gereken tüm detayları derledik.  

TOKYO 2020 TÜRKİYE GÜNEY KORE VOLEYBOL MAÇI NE ZAMAN?  

Tokyo 2020 Olimpiyatları Türkiye karşılaşmaları büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Filenin Sultanları tarihinde ilk kez olimpiyatlarda son 8 takım arasına kalma şansını yakaladı. Tokyo 2020 A Milli Kadın Voleybol Takımı başarıları arka arkaya gelirken tüm Türkiye Tokyo 2020 Türkiye Voleybol çeyrek final maçına odaklandı. B grubunda en son Rusya ile karşı karşıya gelen Filenin Sultanları 3-2 zafer olarak grubu 3.olarak tamamladı. Gözler şimdi Türkiye Güney Kore çeyrek final maçına çevrildi. Tokyo 2020 Türkiye voleybol maçı için geri sayım ederken akıllara ''Türkiye Güney Kore maçı ne zaman yapılacak?'' sorusunu getirdi.  

Dün tamamlanan grup maçlarının ardından Türkiye’nin rakibi Güney Kore oldu. Tokyo 2020 Türkiye Güney Kore maçı 4 Ağustos Çarşamba günü gerçekleşecek. A Milli Kadın Voleybol Takımı çeyrek final karşılaşması Türkiye saatlerine göre sabah saat 03.00’te gerçekleşecek.  

Tokyo 2020 Türkiye Güney Kore maçı ne zaman? Türkiye Güney Kore voleybol çeyrek final maçı hangi kanalda yayınlanacak?

TÜRKİYE GÜNEY KORE ÇEYREK FİNAL MAÇI HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?  

A Milli Kadın Voleybol Takımı çeyrek final rakibi Güney Kore oldu. 4 Ağustos tarihinde sahaya çıkacak olan Filenin Sultanları rakibi Güney Kore ile en son Uluslar Ligi’nde karşı karşıya gelmiş ve maçı 3-1 zaferle bitirmişti. Aynı zamanda 2012 Londra Olimpiyatları’nda kozlarını paylaşan Türkiye Güney Kore maçı 3-2 Türkiye galibiyeti ile sonuçlanmıştı. A Milli Kadın Voleybol Takımı Güney Kore çeyrek final karşılaşması için geri sayım devam ederken ''Türkiye Güney Kore Voleybol maçı hangi kanalda yayınlanacak?'' sorusu araştırılmaya başlandı. Tokyo 2020 Türkiye Güney Kore voleybol çeyrek final maçı diğer Tokyo 2020 Olimpiyatları Türkiye karşılaşmalarında olduğu gibi yine TRT Spor üzerinde canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak.  

TOKYO 2020 VOLEYBOL ÇEYREK FİNAL MAÇ TAKVİMİ  

Türkiye Güney Kore voleybol çeyrek final maçı 4 Ağustos tarihinde yapılacak. Aynı gün yapılacak olan Tokyo 2020 voleybol çeyrek final maç takvimi ise şöyle  

  • ABD - Dominik Cumhuriyeti / 07.00 
  • İtalya - Sırbistan / 11.00 
  • Rusya Olimpiyat Komitesi - Brezilya / 15.30 

TOKYO 2020 TÜRKİYE YARI FİNAL RAKİBİ  

A Milli Kadın Voleybol Takımı çeyrek final maçında rakibi Güney Kore karşından galibiyet kazanması durumunda Brezilya-Rusya Olimpiyat Komitesi maçının galibiyle kozlarını paylaşacak.  

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...