Tgrt Haber
30 Temmuz 2021 14:37 - Güncelleme : 03 Şubat 2022 14:47

Tokyo 2020 Türkiye Rusya voleybol maçı ne zaman? Rusya Türkiye voleybol maçı hangi kanalda yayınlanacak?

A Milli Kadın Voleybol Takımı Tokyo 2020 Olimpiyatlarının 5.maçında Rusya ile karşı karşıya gelecek. Filenin Sultanları yakından takip eden spor severlerin aklına ''Rusya Türkiye maçı ne zaman? Rusya Türkiye maçı saat kaçta? Türkiye Rusya maçı hangi kanalda yayınlanacak?'' sorularını merak etmeye başladı.

Tokyo 2020 Türkiye Rusya voleybol maçı ne zaman? Rusya Türkiye voleybol maçı hangi kanalda yayınlanacak?
tokyo 2020,,tokyo 2020 olimpiyatları,,türkiye rusya voleybol maçı,,türkiye voleybol maçları,,filenin sultanları,,a milli kadın voleybol takımı,

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları B Grubu'ndaki beşinci maçında Rusya ile kozlarını paylaşacak. 31 Temmuz Arjantin maçının ardından Filenin Sultanları Rusya maçında mücadele edecek.  

TOKYO 2020 RUSYA TÜRKİYE VOLEYBOL MAÇI NE ZAMAN?  

Tokyo 2020 Yaz Olimpiyatları tüm hızıyla devam ediyor. A Milli Kadın Voleybol Takımı ilk rakibi ve geçen senenin olimpiyat şampiyonu olan Çin’i 3-0 yenmişti. Filenin Sultanları grubun ikinci maçı olan İtalya karşılaşmasını 3-1 kaybetti. 29 Temmuz tarihinde gerçekleşen ABD Türkiye maçından ise 3-2 kaybederek 1 puanla ayrıldı. Filenin Sultanları 31 Temmuz Arjantin Türkiye maçını kazanırsa gruptan çıkmayı garantileyecek. Merakla beklenen Türkiye Rusya maçı 2 Ağustos Pazartesi gerçekleşecek.  

Tokyo 2020 Türkiye Rusya voleybol maçı ne zaman? Rusya Türkiye voleybol maçı hangi kanalda yayınlanacak?

TÜRKİYE RUSYA VOLEYBOL MAÇI SAAT KAÇTA?  

Tokyo 2020 Yaz Olimpiyatları’nda Türkiye’yi temsil eden A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın gayretli mücadelesi sürüyor. Türkiye’de heyecanla takip edilen Filenin Sultanları, kazandığı maçlarla gururlandırıyor. A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları B Grubu'ndaki son maçında Rusya ile sahaya çıkacak. 2 Ağustos Pazartesi günü gerçekleşecek olan voleybol maçı Türkiye saatlerine göre sabah 08.20’de gerçekleşecek.  

TOKYO 2020 TÜRKİYE RUSYA MAÇI HANGİ KANALDA YAYINLACAK?  

Türkiye Rusya maçı için geri sayım başladı. Merakla beklenen karşılaşma için vatandaşların aklında ‘’Rusya Türkiye voleybol maçı hangi kanalda yayınlanacak?’’ sorusu belirdi. Diğer maçlarda olduğu gibi Türkiye Rusya voleybol maçı da TRT spor da canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak.  

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...