Tgrt Haber
18 Nisan 2016 17:13

Tolga Zengin şampiyonluk maçını açıkladı

Tolga Zengin, beraberlik opsiyonunu düşünmediklerini belirtti ve ekledi, 'Akhisar’ı deplasmanda yenersek şampiyonluk yarışında çok büyük bir avantaj sağlayacağız'

Tolga Zengin şampiyonluk maçını açıkladı
tolga zengin,

Beşiktaş'ın takım kaptanı Tolga Zengin, önümüzdeki hafta deplasmanda oynayacakları Akhisar Belediyespor maçının şampiyonluk yarışındaki önemine değindi.Zengin, "Şampiyonluğu istiyoruz ve adım adım yaklaşıyoruz. Hiçbir maçta beraberlik opsiyonunu düşünmüyoruz. Bence bu yarıştaki en büyük finali Akhisar ile oynayacağız. Bu deplasmandan da kayıpsız dönersek büyük avantaj yakalarız" dedi. Takımın moral ve motivasyonunun üst düzeyde olduğunu belirten tecrübeli kaleci, "Oyuncu değişiklikleri ile ilgili ufak tefek sorunlar yaşanabilir ama bu kesinlikle bir gün sonraki idmana yansımıyor. Herkes, 'Yeter ki şampiyon olalım' düşüncesinde" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...