Tgrt Haber
21 Şubat 2014 19:26

Tolga'dan Alman Milli Takımı'na ret

Almanya Futbol Federasyonu'nun yaptığı teklifi kabul etmeyen Tolga Ciğerci, tercihini ay-yıldızlı takımdan yana kullandı.

Tolga'dan Alman Milli Takımı'na ret
Tolga'dan Alman Milli Takımı'na ret, tolga'nin tercihi türkiye, oldu, tolga almanya'yı reddetti,

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Hertha Berlin forması giyen gurbetçi futbolcu Tolga Ciğerci, Almanya Futbol Federasyonu'nun yaptığı daveti kabul etmeyerek, milli takım tercihini ay-yıldızlı takımdan yana kullanacağını açıkladı. Bild gazetesinde yer alan habere göre, Almanya Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Horst Hrubesch yaptığı açıklamada "Tolga ile telefonda görüştüm, ilgi duyduğumuz bir oyuncu olduğunu söyledim" dedi. Gurbetçi futbolcuyu Wolfsburg'dan tanıdığını söyleyen Hrubesch "Tolga bana kararını Türkiye için belirlediğini söyledi. Oyuncular bu tür durumlarda kendi kararlarını kendileri vermeliler. Kararını kabul ediyorum ve ona başarılar diliyorum" açıklamasında bulundu.
Tolga ise yaptığı açıklamada "Türk Milli Takımı'nda gönülden oynamayı istiyorum. Şimdi eksik olan mili takımdan bir davet. O da gelecektir" diye konuştu. Gurbetçi futbolcu daha önce 19 Yaş Altı Almanya Milli Takımı formasını 5 kez giymişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...