Tgrt Haber
26 Aralık 2013 12:22

Toraman, 'Bize de olumlu yaklaşılmalı'

Yönetimin Veli-Fernandes kavgasına ceza vermemesi İbrahim Toraman'ı umutlandırdı. Tecrübeli oyuncunun 'Bize de olumlu yaklaşılmalı' dediği öğrenildi

Toraman, 'Bize de olumlu yaklaşılmalı'
Sezer Öztürk'le tartışan,ibrahim toraman,Veli ve Fernandes,İbrahim Toraman,

Hajduk Split ile Hırvatistan'da oynanan karşılaşmada Sezer Öztürk'le tartışan İstanbul'a döndükten sonra da Ümraniye'de kavga eden İbrahim Toraman devre arasında affedilerek takıma geri döneceğine inanıyor. Kasımpaşa  maçından önce Veli ve Fernandes'in kavgaya varan tartışmasının ortaya çıkması ancak iki oyuncunun da herhangi bir cezai yaptırımla karşılaşmamasına morali bozulan tecrübeli oyuncu, her şeye rağmen devre arasında affedileceğini düşünmeye başladı.
Sezer Öztürk'le barışan İbrahim Toraman'ın yakın çevresine “Bize de olumlu yaklaşılmalı. Beşiktaş'ın beni bu şekilde sileceğini sanmıyorum. Kulübün yaşadığı ekonomik sıkıntı ortada. Bu durumda inat uğruna para harcayacaklarını düşünmüyorum” şeklinde konuştuğu öğrenildi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...