Tgrt Haber
27 Şubat 2016 15:50

Torku Konyaspor deplasmanda kazandı

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Torku Konyaspor, deplasmanda Mersin İdmanyurdu'nu 2-0 yendi.

Torku Konyaspor deplasmanda kazandı
Torku Konyaspo

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Torku Konyaspor, deplasmanda Mersin İdmanyurdu'nu 2-0 yendi. İlk yarıda, ev sahibi takımın oyuncuları da Torku Konyaspor da pozisyon üretmekte zorlandı. Maçın ilk yarısı golsüz eşitlikle bitti.

İkinci yarı

60. dakikada ev sahibi ekip, gole çok yaklaştı. Güven Varol'un uzun taç atışıyla sağ kanatta topla buluşan Nakoulma, hızla ceza sahasına girerek, meşin yuvarlağı Khalili'ye aktardı. Bu oyuncunun kaleciyle karşı karşıyayken yaptığı vuruşta top, kaleci Serkan Kırıltılı'da kaldı. 

62. dakikada Torku Konyaspor öne geçti. Korner atışından kale sahasına ortalanan topa hareketlenen Holmen, kayarak meşin yuvarlağı Traore'ye gönderdi. Bu oyuncu da altıpas içerisinde yaptığı vuruşla takımını öne geçirdi: 0-1

76. dakikada Konya temsilcisi, Bajic'in golüyle farkı ikiye çıkardı. Mersin İdmanyurdu'nun pas hatası sonucunda gelişen kontra atakta sağ kanattan ilerleyen Ömer Ali Şahiner, topu kale sahasındaki Bajic'e ortaladı. Bu oyuncu da müsait pozisyonda yaptığı kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 0-2

Karşılaşmanın kalan bölümünde skor değişmedi ve Torku Konyaspor, Mersin İdmanyurdu deplasmanından 2-0 galibiyetle ayrıldı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...