Tgrt Haber
31 May 2019 10:58

Trabzonspor 2 Türk'ün peşinde

Süper Lig'de küme düşen Bursaspor ve Erzurumspor yönetimleri ile temasa geçen Trabzonspor, iki takımdan da birer futbolcu istedi. Bursaspor'dan 22 yaşındaki Ertuğrul'u isteyen Bordo mavililer, Erzurumspor'dan Taylan'a talip oldu. .

Trabzonspor 2 Türk'ün peşinde
trabzonspor,

Trabzonspor, önümüzdeki sezon 1. Lig'de mücadele edecek olan Bursaspor'un 22 yaşındaki stoperi Ertuğrul Ersoy'u kiralamak istiyor. Timsah'ın yeni yönetimi son kararı verecek.

Transferde kaliteli isimleri en uygun şartlarla kadrosuna katmanın planlarını yapan Trabzon yönetimi, Bursaspor'un 22 yaşındaki stoperi Ertuğrul Ersoy için harekete geçti. Bordo-mavililer, yeşil-beyazlı kulübe Ertuğrul'u kiralık olarak kadrosuna katmak için teklif götürdü. Karadeniz ekibinin kurmaylarının, "Siz yeniden Süper Lig'e dönene kadar bir yıl Ertuğrul'u bize kiralayın. Size döndüğünde daha iyi bir performansa ulaşır" dediler.

Kongre sürecine giren Bursapor kulübünün teklife olumlu yaklaştığı ancak son kararı yeni gelecek olan yönetimin vereceği ifade edildi. Bunun için Bursaspor'un kongresi beklenecek.

TAYLAN ISRARI

Fırtına'nın bir başka gözdesi ise Taylan Antalyalı. Küme düşen Erzurumspor'un orta saha oyuncusunu Ünal Karaman'ın, Onazi'nin sezon öncesi kampına katılamama ihtimali yüzünden çok istediği bildirildi.

24 yaşındaki orta saha, Erzurumspor formasıyla 32 maça çıkarken, 6 gol atıp, 3 asist gerçekleştirdi.

.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...