Tgrt Haber
09 Kasım 2021 06:38 - Güncelleme : 03 Şubat 2022 19:34

Trabzonspor, Abdullah Avcı ile tarih yazıyor

İstanbul’da Beşiktaş’ı devirip büyük sükse yapan bordo mavililer, rakiplerinin puan kaybettiği haftada 3 değil, 16 puan topladı, zirvede tek başına kaldı. Öte yandan Trabzonspor'a Bakasetas'tan kötü haber geldi. Beşiktaş maçında sakatlanan takımın yıldızı yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacak.

Trabzonspor, Abdullah Avcı ile tarih yazıyor
trabzonspor,,abdullah avcı,,süper lig,,bakasetas,

Süper Lig’in 12. haftası âdeta Trabzonspor’un haftası oldu. Abdullah Avcı ile ikinci sezonunda da Beşiktaş’ı İstanbul’da devirmeyi başaran bordo mavililer bu zaferin coşkusunu yaşarken puan sıralamasında altında bulunan rakiplerinin puan kaybetmesiyle daha da keyiflendi. Trabzonspor ile birlikte Konyaspor’un üç puanla kapattığı haftada Hatay, Alanya ve Beşiktaş yenilgi yaşarken Galatasaray ve Fenerbahçe bir puanla yetindi. Bir başka deyişle bordo mavili takım haftayı 3 değil, 16 puanla kapatmış oldu.

EN YAKIN TAKİPÇİSİNE 7 FARK

Şampiyonluğa koşar adım giden Karadeniz ekibi henüz 12 haftası geride kalan ligde Hatayspor ve Konyaspor’a 7, Galatasaray ile Alanyaspor’a 9, Beşiktaş ve Fenerbahçe’ye ise 10 puan fark attı. Abdullah Avcı’nın takımı ligin ilk 12 haftasında birçok ‘en’lere imza attı. Üst üste beşinci galibiyetini alan Trabzonspor, toplam 9 galibiyet ve 24 golle bu alanlarda liderliği kimseye bırakmazken geçtiğimiz sezon dâhil ligde peş peşe 24, deplasmanda da 24 maçtır mağlubiyet yüzü görmüyor.

KÖTÜ HABER GELDİ: BAKASETAS BİR AY YOK!

Trabzonspor’un Beşiktaş ile karşılaştığı maçta sakatlanarak oyundan çıkan Bakasetas, Yunanistan Millî Takım kampında MR’a girdi. Diz iç yan bağlarında ödem tespit edilen Bakasetas’ın en az üç dört hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Aynı maçta sakatlanan Hüseyin Türkmen’in ise millî ara sonrası sahalara dönebileceği belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...