Tgrt Haber
04 Aralık 2021 08:19 - Güncelleme : 03 Şubat 2022 19:34

Trabzonspor, Adana Demir’i yenip tarih yazmak istiyor

Trabzonspor, Adana Demirspor'u ağırlayacak. Bordo mavili takım galip gelirse yenilmezlik serisini 27 maça çıkarıp kendi rekorunu kıracak. Avcı da 27 maçla kariyerinin en uzun serisine imza atacak.

Trabzonspor, Adana Demir’i yenip tarih yazmak istiyor
trabzonsspor,,süper lig,,adana demirspor,

Süper Lig’de en yakın rakibinin 10 puan önünde liderlik koltuğunda oturan Trabzonspor için Adana Demirspor maçı üç puandan öte anlam ifade ediyor. Ligin tek namağlup takımı olan Trabzonspor, sahasında Adana Demirspor karşısından da galibiyetle ayrılması hâlinde 1995-1996 sezonunda 15 maçta elde ettiği 38 puanı aşarak, yeni bir kulüp rekoruna imza atacak. Geçen hafta Karagümrük galibiyetiyle yenilmezlik serisini 26’ya çıkaran bordo mavililer bu maçı da kazanırsa 1995 yılında elde ettiği 26 maçlık seriyi 27’ye çıkarıp yeni bir rekor daha kıracak.

ASLA DURMAK YOK

Adana Demirspor karşısında alınacak galibiyet, aynı zamanda teknik direktör Abdullah Avcı için de kariyer rekoru olacak. Başakşehir’in başındayken elde ettiği 26 maçlık yenilmezlik serisini geçen hafta Karagümrük maçında yakalayan Avcı, kariyer rekorunu da 27 maça çıkarmış olacak. Ayrıca Avcı, Başakşehir’in başında elde ettiği 7 maçlık galibiyet serisini de 8 maça çıkarıp bir başka rekor daha kıracak. Adım adım hedefe ilerlediklerini söyleyen Avcı oyuncularına “Biz kazandıkça arkamızda unutulmaz hikâyeler bırakacağız” ifadelerini kullandı. 

Trabzonspor, Adana Demir’i yenip tarih yazmak istiyor

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...