Tgrt Haber
30 Aralık 2013 07:00

Trabzonspor Başkanı, Akçay'ı ikna etti

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, teknik direktör Mustafa Akçay ile görüştüğünü ve herhangi bir problemin olmadığını söyledi.

Trabzonspor Başkanı, Akçay'ı ikna etti
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu,mustafa akçay, herhangi bir problemin olmadığı,trabzonda istifa,

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, teknik direktör Mustafa Akçay ile görüştüğünü ve herhangi bir problemin olmadığını söyledi.Trabzonspor’da Mustafa Akçay’ın istifa ettiği iddialarına yalanlama geldi. Medical Park Antalyaspor maçı sonrası Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde teknik direktör Mustafa Akçay ile görüşen başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, herhangi bir problemin olmadığını belirterek, teknik direktör Mustafa Akçay’ın görevinin başında olduğunu kaydetti.
Herhangi bir sıkıntının olmadığını vurgulayan Hacıosmanoğlu, "Maçın ardından hocamızla görüştük. Herhangi bir sıkıntı ve problem yok. Devre arasında izlenecek yol haritasıyla ilgili olarak da görüştük. Herhangi bir sıkıntımız yok" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...