Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Aralık 2015 15:56

'Trabzonspor bir operasyonla karşı karşıya'

Ağaoğlu Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Ağaoğlu, "Trabzonspor bir operasyonla karşı karşıya. Trabzonspor'un arkasında kenetlenirsek biz bu operasyonun hakkından geliriz" dedi.

'Trabzonspor bir operasyonla karşı karşıya'
ağaoğlu,trabzonspor,

İş adamı Ali Ağaoğlu, 5-6 Aralık'ta olağan genel kurulu toplanacak Trabzonspor Kulübü'nün, bir operasyonla karşı karşıya olduğunu ileri sürerek, camiayı birlik ve beraberliğe davet etti.  

Ortaköy'deki evinde basın mensuplarıyla bir araya gelen Ağaoğlu Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, kulübün sıkıntılı bir dönemden geçtiğini belirterek, kongre süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu. 

Herkesin kulübe destek olması gerektiğini kaydeden Ağaoğlu, "Trabzonspor gerçekten sıkıntılı bir dönem yaşıyor. Bunun çeşitli sebepleri var. Açıkçası Trabzonspor bir operasyonla karşı karşıya. Kulübün, Trabzonlu için futbolun dışında çok büyük anlam taşıyan bir misyonu var ama burada, başkan adı altında asıl operasyon yapılan Trabzonspor. Trabzonlu bundan son derece mutsuz çünkü Trabzonlunun yapısı gereği başarısızlığa tahammülü yok. Dolayısıyla başkana yapılan bu operasyon, en çok Trabzonluyu üzüyor. Başkan kim olursa olsun, başkanlar geçicidir ama Trabzonspor kalıcıdır" diye konuştu.

Başkanlığa yeniden adaylığını koyan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, yeğeni olduğunu hatırlatan Ali Ağaoğlu, yaşanan sıkıntıların ancak birlik ve beraberlikle aşılabileceğini vurgulayarak, "İş adamından taraftarına kadar Trabzonspor'un arkasında kenetlenirsek biz bu operasyonun hakkından geliriz." dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...