Tgrt Haber
18 Kasım 2014 19:52

Trabzonspor, Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürdü

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Trabzonspor, hazırlıklarını sürdürdü.

Trabzonspor, Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürdü
trabzonspor,spor toto süper lig,süper lig, galatasaray,

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Trabzonspor, bu maçın hazırlıklarını bugün yaptığı çift antrenmanla sürdürdü.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde yapılan çalışmaya milli takım kamplarında bulunan Bosingwa, Yatabare, Waris, Belkalem, Medjani ve Papadopoulos katılmadı. İlk 15 dakikası basına ve taraftara açık olan bölümde bordo-mavililer kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptı. Basına kapalı olan bölümde ise bordo-mavililerin taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdiği öğrenildi.

Antrenmanı Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da izledi. Hacıosmanoğlu, asbaşkan Ali Kemal Başaran ve yönetim kurulu üyesi Köksal Sadıklar antrenman sahasında teknik direktör Ersun Yanal ile bir süre sohbet etti.

Bordo-mavililer Galatasaray maçı hazırlıklarını yarın yapacağı çalışma ile sürdürecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...