Tgrt Haber
03 Nisan 2014 18:18

Trabzonspor ilk transferini yaptı

Yerli harekatına başlayan Trabzonspor, Gaziantepspor ile sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Trabzon doğumlu Orhan Gülle'nin işini bitirdi.

Trabzonspor ilk transferini yaptı
trabzonspor,transfer,orhan gülle,

Trabzonspor gelecek sezonun kadrosunu kurmak için çalışmalarını tam gaz sürdürüyor. Özellikle Trabzon kökenli futbolculara yönelen bordo-mavili yönetim, Gaziantepspor'un orta saha oyuncusu Orhan Gülle'nin işini bitirmek üzere. Sezon sonunda Gaziantepspor ile sözleşmesi sona erecek 22 yaşındaki yıldız futbolcu, her fırsatta bordo mavili takımda oynamak istediğini dile getiriyordu. Orhan, Trabzonspor camiasına mesaj gönderirken, "Bu büyük takımda oynamak, uzun süre hizmet etmek ve sonrasında da kaptanı olmak istiyorum. Futbolu Trabzonspor kaptanı olarak bırakabilirsem, dünyanın en mutlu insanı olurum" diye konuştu.
Bonservis bedelleri yok
Yönetimin, 1.87 boyundaki Orhan ile görüştüğü ve işin büyük oranda bittiği vurgulanıyor. Bu sezon 12 maçta forma giyen genç oyuncunun bonservis bedeli yok. Ayrıca bordo-mavililerin, Karabüksporlu İlhan Parlak için de nabız yokladığı vurgulanıyor. 27 yaşındaki golcünün ismi Beşiktaş ile de anılıyor. Şimdilik araştırma yapan Fırtına, uygun şartlar oluşursa İhlan'ı alabilir. Onun da sözleşmesi bu sezon bitiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...