Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
31 Ağustos 2019 16:21

Trabzonspor, İstanbul'a gitti

​Süper Lig'de yarın deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Trabzonspor, İstanbul'a gitti. Bordo-mavili takımda sakatlığı bulunan Abdulkadir Ömür ile hazır olmayan yeni transfer Daniel Sturridge maç kadrosuna alınmadı.

Trabzonspor, İstanbul'a gitti
trabzonspor,,istanbul,

Trabzonspor, Süper Lig’in 3. haftasında yarın İstanbul deplasmanında Fenerbahçe ile karşılaşacak. Bordo-mavililer Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirdikleri antrenman sonrasında saat 14.30 sıralarında İstanbul'a hareket etti. UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda AEK maçında sakatlanan Abdülkadir Ömür ile henüz hazır olmayan yeni transfer Sturridge, maç kadrosuna alınmadı. 

Trabzonspor’un Fenerbahçe maçı kamp kadrosunda ise şu isimler yer aldı: 
"Uğurcan, Erce, Majid, Hüseyin, Campi, Ivanildo, Pereira, Novak, Abdurrahim Dursun, Sosa, Abdulkadir Parmak, Obi Mikel, Doğan Erdoğan, Ahmet Canbaz, Fıratcan Üzüm, Yusuf Sarı, Nwakaeme, Donis Avdijaj, Ekuban, Sörloth." 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...