Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Şubat 2014 14:54

Trabzonspor, Juventus maçının hazırlıklarına başladı

Trabzonspor, UEFA Avrupa Liginde konuk edeceği Juventus maçının hazırlıklarına başladı.

Trabzonspor, Juventus maçının hazırlıklarına başladı
Trabzonspor'da Juventus mesaisi, Trabzonspor, Juventus maçı hazırlıkları,

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş karşılaşmasında sahasında konuk edeceği Juventus maçının hazırlıklarına başladı. Spor Toto Süper Lig'de dün evinde karşılaştığı Kayserispor maçından 2-1 galip ayrılan bordo-mavililer, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik sorumlu Hami Mandıralı idaresinde Juventus maçının hazırlıklarına başladı. Kayserispor maçında forma giyen futbolcuların hafif şekilde çalıştığı antrenmanda, diğer oyuncular ise ısınma hareketlerinin ardından dar alanda pas ve taktik çalışma gerçekleştirdi. Mustafa Yumlu, Aykut Akgün ile Alexandru Bourceanu ise takımdan ayrı, kondisyoner Miguel Peiro Montanana eşliğinde çalıştı.
Bordo-mavili futbolcuların, dar alanda pas çalışması sırasında hırslı ve mücadelesi yüksek bir performans sergiledikleri gözlendi. Bu arada, sakatlığı nedeniyle bir süredir forma şansı bulamayan Florent Malouda ise takımla ilk antrenmanına çıktı. Trabzonspor, Juventus maçının hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...