Tgrt Haber
30 Ocak 2015 20:59

Trabzonspor Kayseri Erciyesi evinde mağlup etti

Trabzonspor, ligin 18. haftasında evinde ağırladığı SAİ Kayseri Erciyesspor'u 2-1 mağlup etti.

Trabzonspor Kayseri Erciyesi evinde mağlup etti
ts

Spor Toto Süper Lig 18. hafta mücadelesinde Trabzonspor evinde SAİ Kayseri Erciyesspor ile karşılaştı. Hüseyin Avni Aker Stadı’nda saat 20:00’da başlayan mücadeleden Karadeniz ekibi, rakibini 22.dakikada Mehmet Ekici ve Oscar Cardozo’nun 45.dakikada gelen golüyle 2 – 1 yendi. Kayseri Erciyesspor’un tek golü ise dakika 56’da Anıl Karaer’in ayağından geldi.

İşte maçtan dakikalar...

90' Hüseyin Göçek son düdüğünü çalıyor ve Trabzonspor mücadeleden 2-1'lik üstünlükle ayrılıyor.

90' Ferhat Yazgan da rakip oyuncularla olan diyaloğundan sonra sarı kart görüyor.

90' SAİ Kayseri Erciyesspor 10 kişi kalıyor ! Edinho rakibi Ferhat Yazgan ile girdiği ikili mücadelede rakibine yaptığı hareketten sonra direkt kırmızı kartla oyun dışı kalıyor.

90' Murat Yıldırım'ın sert şutunda top önce direğe sonra kaleci Hakan Arıkan'a çarparak kornere gidiyor. SAİ Kayseri Erciyesspor beraberlik golüne çok yaklaşıyor.

89' Sağ kanattan Soner Aydoğdu'nun kullandığı köşe vuruşunda ceza sahasında seken topu Edinho uzaklaştırıyor.

86' SAİ Kayseri Erciyesspor beraberlik golü için rakip yarı alanda gol şansı arıyor.

83' Oscar Cardozo, Barış Memiş'e yaptığı sert müdahale sonrasında hakem tarafından sarı kartla cezalandırılıyor.

82' Trabzonspor Sefa Yılmaz ile üçüncü gole yaklaşıyor ! Özer Hurmacı'nın güzel pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Sefa Yılmaz, rakibinden topu kurtardıktan sonra ayağının dışıyla vuruşunu yapıyor ancak top az farkla direğin dibinden auta gidiyor.

81' İki takım da son oyuncu değişiklik haklarını kullanıyor. SAİ Kayseri Erciyesspor'da Yasin Pehlivan yerini Björn Vleminckx'e bırakırken, Trabzonspor'da ise Fatih Atik'in yerine Ferhat Yazgan kalan dakikalarda mücadele edecek.

78' Oscar Cardozo topu çok iyi saklayıp ceza sahası önüne kadar getiriyor. Sol kanatta müsait durumdaki arkadaşı Erkan Zengin'e pasını veriyor. Erkan Zengin topu kontrol edip sağ ayağına aldıktan sonra uzak kale direğine doğru plasesini yapıyor ancak top az farkla üstten auta gidiyor.

76' Konuk ekipte bir oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Mehmet Akgün yerini Murat Yıldırım'a bırakıyor.

74' Jose Bosingwa'nın ara pasıyla ceza sahası içi sağ çaprazda topla buluşmak isteyen Oscar Cardozo topa dokunuyor ancak kaleci Gökhan Değirmenci için rahat bir top oluyor. Trabzonspor baskısını arttırıyor.

73' Yasin Pehlivan, Mustafa Akbaş'a yaptığı faul sonrasında sarı kart görüyor.

70' Fatih Atik, Cenk Ahmet Alkılıç'a yaptığı faul sonrasında karşılaşmada sarı kart gören bir başka isim oluyor.

68' Ev sahibi ekipte de bir değişiklik gerçekleşiyor. Bugün müthiş bir gole imza atan Mehmet Ekici oyundan çıkıyor ve yerini Soner Aydoğdu'ya bırakıyor.

67' SAİ Kayseri Erciyesspor ilk oyuncu değişiklik hakkını kullanıyor. Necati Ateş kenara geliyor ve yerine Serdar Gürler oyuna dahil oluyor.

66' Erkan Zengin'in attığı ters topla sağ kanatta topla buluşan Jose Bosingwa, tıpkı ilk golde olduğu gibi Oscar Cardozo'ya adrese teslim bir top gönderiyor. Altıpasın solunda çok iyi yükselen Oscar Cardozo'nun kafa vuruşunu kaleci Gökhan Değirmenci son anda yatarak kurtarmayı başarıyor.

62' SAİ Kayseri Erciyesspor'un golünden sonra mücadelede sertlik nüksediyor. Karşılıklı fauller sonrasında Hüseyin Göçek oyunu sık sık durdurmak zorunda kalıyor.

59' Royston Drenthe'nin ceza sahası dışından yaptığı sert vuruşta top az farkla üstten auta gidiyor.

57' Musa Nizam, golden sonraki itirazlarından dolayı sarı kart görüyor.

56' Barış Memiş golün asistini yapıyor.

56' GOOOLLL!!! SAİ Kayseri Erciyesspor, Anıl Karaer'in golüyle farkı bire indiriyor. Sol kanattan paslaşılarak kullanılan köşe vuruşu sonrasında topun sahibi Barış Memiş oluyor. Barış Memiş, Fatih Atik'ten sıyrıldıktan sonra arka direğe ortasını yapıyor. Arka direkte iyi yükselen Anıl Karaer kafayla topu ağlarla gönderiyor. Pozisyonda Anıl Karaer'in faul yaptığını düşünen Trabzonsporlu futbolcular hakeme itiraz ediyor.

54' Ceza sahası içi sağ çaprazda topla buluşan Necati Ateş topla birlikte kendi ekseni etrafında dönüp savunmadan topu sakladıktan sonra pasını sağ kanattaki arkadaşı Royston Drenthe'ye veriyor. Royston Drenthe'nin ceza sahasına yaptığı ortada kaleci Hakan Arıkan çıkarak topun sahibi oluyor.

52' Jose Bosingwa, rakibi Barış Memiş'e yaptığı müdahale sonrasında karşılaşmadaki ilk sarı kart gören isim oluyor.

52' Kazanılan serbest vuruşta topun başına Barış Memiş, Edinho ve Royston Drenthe geliyor. Önce Barış Memiş sonrasında ise Edinho topun üstünden atlıyor. Royston Drenthe'nin sert şutunda top sol köşeden üstten auta gidiyor. SAİ Kayseri Erciyesspor bu serbest vuruştan yararlanamıyor.

50' Mustafa Akbaş'ın ceza sahası çizgisinin hemen önünde Barış Memiş'e yaptığı müdahaleyi hakem Hüseyin Göçek faul olarak değerlendiriyor ve SAİ Kayseri Erciyesspor kaleyi tam cepheden gören bir noktadan serbest vuruş kullanacak.

48' Sağ kanatta topla buluşan Sefa Yılmaz topu bir kaç metre sürdükten sonra arka direğe doğru ortasını yapıyor ancak SAİ Kayseri Erciyesspor savunması hızlı davranarak Trabzonsporlu futbolculara vuruş şansı vermiyor.

46' Ceza sahası dışı sol çaprazda topu önünde bulan Royston Drenthe vuruşunu yapıyor ancak Trabzonspor savunması açıyı iyi kapatarak şutun kaleye gitmesini önlüyor.

46' Hüseyin Göçek'in düdüğü ile ikinci yarıya konuk ekip SAİ Kayseri Erciyesspor başlıyor.

İLK YARI MAÇ SONUCU: 2 - 0

45' Hüseyin Göçek ilk yarıyı bitiren düdüğünü çalıyor ve Trabzonspor ilk devreyi iki farklı üstünlükle kapatıyor.

45' Jose Bosingwa golün asistini yapıyor.

45' GOOOLLL!!! Trabzonspor, Oscar Cardozo'nun golüyle ilk yarının uzatma dakikalarında farkı ikiye çıkarıyor.

45' İlk yarının sonuna oynanmamış süre olarak en az 3 dakika ilave ediliyor.
undefined44'Jose Bosingwa'nın sağ kanattan ceza sahasına yaptığı ortayı savunma kafayla karşılıyor.

41' Trabzonspor taraftarı bu dakikalarda takımına desteğini arttırıyor.

38' Sol kanattan atağa katılan Musa Nizam son çizgiye inip ortasını yapıyor ancak herkesi aşan top ters kanatta SAİ Kayseri Erciyesspor savunması tarafından uzaklaştırılıyor.

38' Trabzonspor rakip yarı alanda kısa paslarla kendisine boşluklar arıyor.

35' Trabzonspor yarı alanında sol kanatta yaşanan ikili mücadelede Edinho rakibi Aykut Demir'e faul yapıyor.

34' Mehmet Ekici'nin uzak mesafeden yaptığı sert vuruşta top farklı şekilde üstten auta gidiyor.

31' Trabzonspor ilk oyuncu değişikliğini zorunlu olarak gerçekleştiriyor. Sakatlığı nedeniyle sahayı az önce sedye ile terkeden Salih Dursun'un yerine Mustafa Akbaş oyuna dahil oluyor.

30' Sağ kanattan Trabzonspor savunması arasına çok hızlı bir şekilde giren Cenk Ahmet Alkılıç, rakiplerini ekarte ettikten sonra hareketlenen Edinhoun önüne güzel bırakıyor. Altıpasın sağ çaprazında kaleci ile karşı karşıya kalan Edinho'nun vuruşunda top yandan dışarı gidiyor. SAİ Kayseri Erciyesspor beraberlik golüne çok yaklaşıyor.

29' Rakibi ile çarpışan Salih Dursun kendini yerde buluyor ve sahayı sedyeyle terkediyor.

25' Ceza sahası sağ çizgisinin hemen dışından kazanılan serbest vuruşta Royston Drenthe topun başına geçiyor. Royston Drenthe'nin etkili vuruşunda top yan ağlarda kalıyor ve topa uzanmak isteyen kaleci Hakan Arıkan bir sakatlık geçiriyor.

25' Hakan Arıkan'ın sakatlığı nedeniyle oyun kısa bir süreliğine duruyor.

22' GOOOLLL!!! Trabzonspor, Mehmet Ekici'nin attığı harika golle karşılaşmada 1-0 öne geçiyor. Ceza yayının bir kaç metre gerisinden hafif sağ çaprazdan kazanılan serbest vuruşta topun başına duran topların usta ismi Mehmet Ekici geliyor. Mehmet Ekici'nin uzak kale direğine doğru yaptığı müthiş vuruşta top üstten ağlarla buluşuyor. Bu vuruşta kaleci Gökhan Değirmenci çaresiz kalıyor. Mehmet Ekici, jeneriklere geçecek kalitede bir gole imza atıyor.

19' Sol kanattan gelişen hızlı hücumda savunmadan ileri çıkan Musa Nizam ceza sahasına ortasını yapıyor. Kaleye paralel geçen top arkaya açılıyor. Sefa Yılmaz topu göğsüyle kontrol ettikten sonra ceza yayındaki arkadaşı Mehmet Ekici'yi görüyor ve bu futbolcunun vuruşunda köşeye giden topa kaleci son anda yatarak sahip oluyor.

16' Bu dakikalarda mücadelede tempo, ilk dakikalara göre daha düşük seyrediyor.

13' Bu kez sol kanattan Erkan Zengin'in kullandığı köşe vuruşunda ön direğe gelen topu Edinho kafayla karşılıyor. Ceza sahası dışına açılan topa Özer Hurmacı gelişine vuruyor ancak istediği gibi vuramayınca bu top da kaleci Gökhan Değirmenci'nin üstüne gidiyor. Trabzonspor, k�şe vuruşlarından sonra iki kez gol fırsatından yararlanamıyor.

11' SAİ Kayseri Erciyesspor yarı alanında ceza sahasına yakın bir noktada yaşanan hava topu mücadelesinde Erkan Zengin yükselirken rakibi Cenk Ahmet Alkılıç'a faul yapıyor.

8' Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Mehmet Ekici geliyor. Mehmet Ekici'nin ortasını ön direkte Royston Drenthe kafayla karşılıyor ancak kısa düşen topa ceza yayının hemen gerisinden Fatih Atik gelişine vuruyor fakat vuruşunda savunmaya da çarpan top doğrudan kaleci Gökhan Değirmenci'nin üzerine gidiyor.

5' Ceza sahası çizgisi'nin bir karış gerisinde sol çaprazda topun sahibi olan Necati Ateş, topu sağına çekip uzak kale direğine doğru bir vuruş gerçekleştiriyor ancak top istediği gibi falso almayınca kaleci Gökhan Değirmenci'nin üzerine gidiyor.

3' Trabzonspor maçın başında oldukça istekli bir görüntü çiziyor.

1' Karşılaşmanın hemen başında sağ kanattan gelişen Trabzonspor atağında, Salih Dursun'un ceza sahasına ortasını SAİ Kayseri Erciyesspor savunması Sefa Yılmaz'dan önce araya girerek uzaklaştırıyor.

1' Hüseyin Göçek karşılaşmayı başlatan düdüğünü çalıyor ve maça ev sahibi Trabzonspor başlıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...